Madridom.hu
@madridom az Instagramon
Fórumajánló
2016-07-24 20:05 Veidt realmadrid.com
Varane: „Úgy érzem, a klub és a szurkolók szeretnék a maradásom..” Nyilatkozatok

Zidane és Marcelo után most Raphaël Varane válaszolt a helyi sajtó kérdéseire.

A Madridban eltöltött időszak „Már 5 éve a csapatnál vagyok, és remélhetőleg a következő szezonban sikerül szintet lépnem. Maradni akarok, mert itt minden megvan számomra a fejlődéshez. Új szezon, új mezszám. A karrierem legjobb időszaka még előttem áll, magabiztos vagyok a jövőmet illetően. Úgy érzem, a klub és a szurkolók szeretnék a maradásom. Úgy kezelnek, mintha én is az akadémiáról jöttem volna.”

„Az életedben döntéseket kell hoznod. Beszéltem Zidane-nal, és a maradás mellett döntöttem, mert boldog vagyok itt. A világ legjobb játékosaival lehetek együtt, és minden adott számomra a fejlődéshez.”

„Sosem gondoltam volna, hogy ennyi mindent elérek itt. Ez elképesztő. 18 évesen érkeztem ide, és már kétszeres BL-győztes vagyok. A következő szezont élvezni szeretném és a lehető legtöbbet kihozni belőle, mert szerencsésnek érzem magam, hogy ezt a mezt viselhetem. Élvezni, keményen dolgozni, és mindent beleadni. Ezeket szeretném.”

A sérülés „Ki kellett hagynom a BL-döntőt és az Európa-bajnokságot is emiatt, de szeretném magam mögött hagyni ezeket a negatív gondolatokat. Folytatni akarom, mert meg vagyok róla győződve, hogy a Real Madrid az ideális hely számomra. Sok évig itt akarok maradni.”

Versengés a védők között „A csapatnak mindannyiunkra szüksége van. Szeretnék a legmagasabb szintemre eljutni, ebben pedig segít a versenyhelyzet. Most az eddigitől eltérő módon edzünk, de mindannyiunk keményen dolgozik. Hasonló edzésekben volt részem korábban Franciaországban is.”

„Mindenki sokat szenved, de ez egy jó jel. A célunk jól felkészülni a szezonra, és hosszú távlatokban gondolkodni. Ez lesz hatodik szezonom a csapatnál, de ez a legkeményebb edzés, amiben részem volt.”

A PSG elleni mérkőzés (a csapat 28-án hajnalban játszik barátságos mérkőzést – a szerk.) „Az előszezon célja a legjobb fizikális felkészültség elérése. A PSG elleni meccs tovább segít minket a fejlődésben, és taktikai szempontból is előrelépést jelent. Az ilyen mérkőzések ideálisak a felkészülésre.”

Benzema „Az edzésekre koncentrál, jó formába akar kerülni. Ehhez sok munkára van szükség. Ő boldog itt, és már nagyon várja a meccseket.”

Az egyensúly fontossága „Szükségünk van az egyensúlyra. Sokat dolgozunk a védelem és a támadás közötti átmeneteken. Amikor támadni kell, akkor meglátszik a játékosaink tehetsége, de a csapatvédekezés is nagyon fontos. Együtt kell mozognunk. Amikor ez sikerül, mindig jól játszunk.”

Pogba „Baráti viszonyt ápolok vele, habár nem beszéltünk a közelmúltban. Nem tudom, hogy mi járhat a fejében. Ő egy remek játékos, a mi csapatunk pedig kiváló. A klub kezében van a döntés, mást nem mondhatok erről.”

A Montreal Impact edzőkomplexuma „A létesítmények kiválóak, az atmoszféra kitűnő. Semmi panaszom nem lehet a körülményekre, itt minden adott a megfelelő felkészüléshez. A csapat jó úton halad ehhez.”

A hozzászólásokat keresed? Új otthonuk a Fórum! Regisztrálj és vegyél részt Te is az aktualitások és mérkőzések kibeszélésében!

Irány a fórum!
Teljes menetrend