Madridom.hu
@madridom az Instagramon
Fórumajánló
2016-07-30 05:10 Veidt realmadrid.com
Zidane: „A világon miénk a legjobb csapat” Nyilatkozatok

A csapat Michigan után Ann Arbor városába érkezett. Az érkezés után Zidane adott interjút.

Az előszezon „Az ilyen mérkőzések lehetővé teszik, hogy néhány dologra kiemelten figyeljünk, és begyakoroljuk ezeket.”

„Elégedettek vagyunk az idei előszezonnal. Tíz napig utazás nélkül edzhettünk, a három mérkőzésünk között pedig nem kell sokat utazni. A szakmai stáb és a játékosok is örülnek ennek.”

A holnapi meccs (az interjú 29-én készült, 1 nappal a mérkőzés  előtt – a szerk.) „A Chelsea ellen szeretnék nagyobb tempót diktálni, és még más dolgokat végrehajtani, amiket gyakoroltunk az edzéseken. Jól felkészültünk, és most jobb teljesítményt szeretnék a csapatomtól. Többet kell mutatnunk, és bizonyítani, hogy folyamatosan javulunk az erőnlét terén. Még nem vagyunk száz százalékosak, de másfajta teljesítményre fogunk most törekedni. Fontos számunkra, hogy rengeteg szurkolónk van a világon. Örülünk, hogy kilátogatnak a mérkőzéseinkre. Jó focit szeretnének látni, mi pedig megpróbáljuk megadni ezt nekik. A pálya állapotát nem tudom befolyásolni, mi csak játszani fogunk rajta.”

Benzema „Nem lép pályára holnap. Ha egy játékos sérüléssel bajlódik, az mindig probléma. A csípőjével van gond, és ez folyamatosan zavarja őt. Minden nap fizioterapeutákkal dolgozik a felépülésen. Reméljük, hogy játszani tud majd a harmadik mérkőzésen, mert fontos lenne a Szuperkupa előtt játékba lendülnie.”

Ramos, Modric és James „Folyamatosan javul az erőnlétük. Ők is ugyanazt az edzéstervet követik, mint mindenki más. A reggeli edzésen szokás szerint részt vesznek majd, és meglátjuk, hogy játszanak e az esti mérkőzésen. A terv az, hogy mindenképp pályára lépnek a Bayern ellen, (a harmadik felkészülési mérkőzésen – a szerk.) ez a minimum. Szeretnénk, ha készen állnának a Szuperkupa-döntőre.”

A keret „Azt gondolom, hogy a világon miénk a legjobb csapat, de ezt be is kell bizonyítanunk. Augusztus 31-ig bármi megtörténhet. Lehetnek  játékosok, akik távoznak. Ugyanakkor én boldog vagyok a jelenlegi kerettel. Keményen dolgozunk, ez pedig a legfontosabb dolog egy edző számára. A tehetség csak munkával érhet csúcsra. Talán kicsit unalmasak a sajtókonferenciáim, mert mindig ugyanazokat mondom, de szeretnék jól felkészülni a szezonra.”

Marco Asensio „Boldog itt, és játszani szeretne. Tudja, hogy mi vár rá, ha velünk marad. Nagyon tetszett a mutatott játéka, de bármi megtörténhet a jelen és augusztus 31. között. Elégedett vagyok vele. Ő még fiatal, én pedig az edzője vagyok.”

Ronaldo sérülése „Nem fog játszani a Szuperkupán. Fel kell készülnie, mi pedig nem küldjük pályára őt egy hónap kihagyás után. 10 napunk lesz a Szuperkupa és az első mérkőzés között, ez idő alatt velünk fog dolgozni. Nem hiszem, hogy pályára lép majd az első bajnokin.”

Keylor Navas „Folyamatosan javul az állapota, de valószínűleg ő is kihagyja a Szuperkupát. Mióta csak megérkeztünk, folyamatosan orvosokkal konzultál a sérülése miatt. Ez kemény számára, de nagyon jól dolgozik, elégedett magával, és napról napra erősödik. Casilla a második számú kapusunk. Remek állapotban van, és játékra kész.”

Enzo és Luca „Én vagyok az edző. Ők elég jók ahhoz, hogy itt legyenek velünk, csak erről van szó. Otthon ők a fiaim, de ide dolgozni jöttünk. Pont ugyanúgy bánok velük, mint bárki mással. Az edzésre koncentrálunk.”

A hozzászólásokat keresed? Új otthonuk a Fórum! Regisztrálj és vegyél részt Te is az aktualitások és mérkőzések kibeszélésében!

Irány a fórum!
Teljes menetrend