Madridom.hu
@madridom az Instagramon
Fórumajánló
2016-07-31 12:45 Veidt realmadrid.com
Zidane: „Jól játszottunk” Nyilatkozatok

A Chelsea elleni felkészülési mérkőzés győzelemmel zárult. A meccs után Zidane és Casemiro mondta el gondolatait.

Zidane „Remekül működött a bal oldalunkon a támadás. Jól játszottunk, gyors tempót diktálva. Elégedett vagyok a lejátszott mérkőzéssel. Új elemeket is bevetettünk a játékban, de még mindig a felkészülés időszakában vagyunk. A csapat jól játszott. Ezen a mérkőzésen az volt a fontos, hogy új dolgokat próbáljunk ki, ez sikerült. Még egy mérkőzésünk lesz a Szuperkupa előtt. Azt hiszem, ez elegendő felkészülés.”

„Öröm nézni Marcelo játékát. Nem áll messze tőle a csapatkapitányként való viselkedés sem. Ő egy lenyűgöző játékos, és mindig jó példával jár elő, kapitányhoz méltóan. Elégedettek vagyunk vele, de most vissza kell térnünk a földre. Még tart a munka.”

„Úgy tűnik, a PSG Jesé iránt érdeklődik, de még semmi biztosat nem tudunk. Ma egyébként sem lépett volna pályára. Isco kisebb problémákkal küzd. Kapott egy ütést, ezért nem játszott ma. Ez számára jobb így, mert kipihent lesz a harmadik mérkőzésre.”

„Morata a Real Madrid játékosa. Nagyon örülünk, hogy a csapat tagja, és velünk fog maradni ebben a szezonban. Még csak most lendül játékba. Ő boldog itt, de időre és sok munkára van szüksége. Az általunk figyelt játékelemekben jól teljesített: mélységi mozgások, harciasság és defenzív munka. Elégedett vagyok vele.”

„Hazard nagyon jó játékos, a csapatok pedig a legjobbakat akarják. Ő jelenleg a Chelsea csapatánál van, többet nem mondhatok. Ismerjük a képességeit. A pályán töltött kevés ideje alatt is megmutatta, hogy ő egy minőségi játékos.”

„Jelenleg itt van velünk Morata. Jó lenne, ha Mariano játéklehetőséghez jutna. Közösen fogjuk meghozni a számára legjobb döntést, ha visszaértünk Madridba. A legfontosabb hogy játsszon, mert sokat adhat ennek a csapatnak, ha megkapja az esélyt.”

Casemiro „Jól dolgoztunk, folyamatosan fejlődünk. Frissebbek voltunk és nyugodtabban tudtunk játszani, mint legutóbb. Folytatjuk a munkát a legfontosabb mérkőzés megnyeréséhez, ami még csak ezután jön.”

Casemiro a Chelsea ellen

Casemiro a Chelsea ellen

„Még fejlesztenünk kell az erőnléten, de jól haladunk. Minden nap jól telik, viszont a legfontosabb csak kilencedikén jön majd. Próbálunk javítani a kondíciónkon. Az elején nehéz volt, mert nagyon sokat futottunk, de most már jobban teljesítünk és többet birtokoljuk a labdát. Folytatnunk kell.”

„Boldoggá tesz Zidane munkája, és szerintem ő maga is boldog. A keretben sok játékos tud rajtam kívül védekező középpályást játszani, mint Toni vagy Modric. A Real Madrid játékosai nagyszerűek, félelmetes a keretünk.”

„Aggódunk amiatt, hogy Benzema nem edz. Ő egy igazi profi, aki mindig dolgozni és játszani szeretne. Biztos vagyok benne, hogy remek állapotban lesz kilencedikére.”

Marcelo „A csapat nagyszerű munkát végzett. A Chelsea számára ez már már a negyedik vagy ötödik meccs volt, számunkra csak a második. Sokat fejlődtünk, gyors iramot tudtunk diktálni. De még tovább kell javulnunk. Még az előszezon elején járunk, folytatnunk kell a munkát.”

„Az mérkőzés tempója a kulcs mindenhez. Megváltoztatja a játék képét és az eredményt is befolyásolja. A célunk az, hogy minden meccsre egy döntőként gondoljunk. Ma jól játszottunk, még ha a meccs vége nem is sikerült a legjobban.”

„Benzema sérülése mindnyájunkat aggaszt. Remélhetőleg játszik a következő meccsen.”

„Mariano gólja nagyszerű volt, nagyon örültem neki. A saját gólomnál a padhoz is kimentem ünnepelni. Próbálom mindenkivel megosztani az örömöm. Ők éppen nem játszottak, de én mindenkire a családomként gondolok, ezért mentem oda hozzájuk. Jól érzem magam, de még nem vagyok elégedett. Mindig folytatnunk kell a fejlődést.”

„A Szuperkupa-döntő meccsét a szokásos győzni akarással fogjuk játszani. A cél a jó felkészülés, és a győzelem.”

„A Bayern ellen játsszuk a következő mérkőzésünket. Megpróbálunk ott is mindent beleadni. Carlo korábban a mi edzőnk volt, és nagyon jó munkát végzett itt. Tiszteljük őt, de a Madrid mindig küzd.”

A hozzászólásokat keresed? Új otthonuk a Fórum! Regisztrálj és vegyél részt Te is az aktualitások és mérkőzések kibeszélésében!

Irány a fórum!
Teljes menetrend