Madridom.hu
@madridom az Instagramon
Fórumajánló
2017-01-07 18:07 e.gergo realmadrid.com
Modric: „Nagyon örülünk annak, ahogyan elkezdtük az évet” NyilatkozatokSpanyol Bajnokság

A Granada elleni mérkőzés után Luka Modric, Marcelo és Carvajal is nyilatkoztak, szavaikat alább olvashatjátok a Madridom.hu virtuális hasábjain. Ha esetleg lemaradtál volna róla, természetesen Zinedine Zidane is beszélt a meccs után, kattints ide a francia mester nyilatkozatáért, Keylor Navas és Nacho nyilatkozatait pedig ide kattintva találjátok.

Luka Modric „Jó meccset játszottunk, összetett teljesítmény volt a részünkről. Öt gólt lőttünk, és akár több is összejöhetett volna. Nagyon örülünk annak, ahogyan elkezdtük az évet. Az edző arra kér minket, hogy előretoltan helyezzünk nyomást az ellenfélre, és amikor kipihentek vagyunk, akkor képesek vagyunk erre. Ebben a ritmusban kell folytatnunk”.

„A Sevilla elleni mérkőzést megelőzően keményen dolgoztunk, és ez a munka most a pályán is megmutatkozik. Volt egy hét szünetünk, aztán csináltunk egy „mini előszezont” mikor visszatértünk az ünnepekből”.

Marcelo „Lenyűgöző sebességgel és fegyelmezetten kezdtük a meccset, ami nehéz volt, de az intenzitással kicsit könnyebbé tudtuk tenni. Nem gondolunk a veretlenségi szériára, mérkőzésről mérkőzésre kell haladnunk. Lehetetlen mindent megnyerni, de erre fogunk törekedni, és mindig tisztelni fogjuk az aktuális ellenfelünket. Keményen kell dolgoznunk, csak úgy, ahogyan az előszezonban és a téli szünetben is tettük. Minden versenysorozatban a győzelem a végső célunk”.

Tíz éve debütáltál a Real Madrid csapatában: „Megtiszteltetés ez számomra, nagyon büszke vagyok rá, hogy már tíz éve vagyok ennek a csapatnak a tagja. Csodálatos volt hallani, ahogyan a szurkolók megtapsoltak a nevemet énekelték”.

Dani Carvajal „Jót tett nekünk az ünnepi pihenés. Újratöltődtünk, és nagyon összpontosítunk a munkánkra. Zsinórban két meccsen nem kaptunk már gólt, ellenben sokat lőttünk, és ebben a szellemben is akarjuk folytatni. Nagyszerű formában vagyunk, és a csapat egységet alkot a pályán. Nagyon jól kormányzott hajó a miénk, és reméljük, hogy a végén trófeákat is nyerünk majd”.

„Az edző kijelöli azokat a dolgokat, amiken dolgoznunk kell, és arra kell törekednünk, hogy száz százalékosak legyünk, és ne legyenek sérülések március-április magasságában. Tudjuk, hogy kordában kell tartanunk az örömünket, mert még sok van hátra a szezonból, és sok kifejezetten nehéz meccsünk is lesz. A Real Madridnál mindig a győzelem az elvárás, és reméljük, hogy a szezon végét olyan pozícióból várhatjuk majd, ahonnan minden fronton esélyesek leszünk”.

A hozzászólásokat keresed? Új otthonuk a Fórum! Regisztrálj és vegyél részt Te is az aktualitások és mérkőzések kibeszélésében!

Irány a fórum!
Teljes menetrend