Advertisement

Zinedine Zidane megtartotta szokásos mérkőzés előtti sajtótájékoztatóját a Sevilla elleni meccs előtti napon. A találkozót holnap, azaz csütörtökön este 21:15-től a DigiSport 1 közvetíti majd élőben. Zizou szavait alább olvashatjátok:

A Sevilla meg fogja nehezíteni a csapat életét: “Nagyon fontos hét ez nekünk, kétszer is játszunk a Sevilla ellen, mindkét mérkőzés fontos számunkra. Tudjuk, hogy ez már egy másik meccs, nem az odavágó, és nehéz lesz. A Sevilla minden tőle telhetőt megtesz majd a győzelemért, kemény meccsre számítunk, de fel vagyunk rá készülve. Innentől kezdve a szezon végéig már sok komplikált meccsünk lesz, ez is közéjük tartozik, nekünk pedig küzdenünk kell majd. A Sevilla erősen fog kezdeni. Tudom, milyen az amikor kikapsz 3-0-ra, a meccs eleje nehéz és összetett lesz nekünk, erre kell felkészülnünk már a legelejétől, aztán meglátjuk, hogyan alakul majd a meccs. Biztos vagyok benne, hogy nagyon nehéz meccsünk lesz, amin meg fogunk szenvedni”.

A keretről: “Minden játékos fontos, és bár megnyertük az első meccset 3-0-ra, ehhez a mérkőzéshez is tisztelettel állunk majd hozzá. A holnapi meccs most a legfontosabb, nem számít, hogy ki lesz benne a keretben. Jamesnek vádlifájdalmai voltak, egy apróság de nem akarjuk kockáztatni. Sok meccsünk van még hátra, meglátjuk, hogyan épül fel. Sergio Ramos és Lucas is visszatért a keretbe, egyiküknek sincsen már baja, velünk lesznek”.

Sok meccs a Sevilla ellen: “Ezzel nem tudok mit csinálni, így jött ki. Holnap és vasárnap is Sevillában játszunk, egyetlen hátulütője ennek a sok utazás, de nem tudunk mit tenni. Néhány játékost lehet majd variálunk a csapatban, sok meccsünk van még hátra. Most a kupában játszunk a Sevilla ellen, a hétvégén pedig a bajnokságban. A Sevilla fenomenális, remek munkát végeznek. Egy erős csapat, minőségi játékoskerettel. Két nagyon fontos mérkőzés lesz ez a számunkra, tudjuk, hogy nagyon fontos ez a hét”.

Piqué: “Tiszteletben tartom az újságírók kérdéseit, de arra kérlek titeket, hogy ti is tartsatok tiszteletben engem, nem szeretnék ebbe belemenni. Ha állást foglalok, abból káosz lesz. Engem a holnapi meccs érdekel, és csak ez jár a fejemben”.

Triplázás: “Csak a mindennapi munkára összpontosítunk. A triplázás a cél, ezt szeretné mindenki, de messze van még, és nem gondolkozhatunk ilyeneken. Ezt csak a mindennapos munkával lehet elérni. Ha az ember dolgozik, akkor elérhet majd valamit. Örömmel töltenek el az edzések, látom, hogy milyen munkát végzünk”.

Casemiro: “Sokat pihent, mert volt egy hosszabb sérülése, de most jól van. Tudjuk, milyen fontos a középpálya mind a támadások, mind pedig a védekezés tekintetében. Holnap velünk lesz, azt pedig majd meglátjuk, hogy játszik-e a meccsen”.

20 mezőnyjátékos is betalált már a szezon során: “Nem kérjük a védőket arra, hogy gólt szerezzenek, persze ha sikerül, annak mindig nagyon örülünk. A legfontosabb dolog az, hogy folytassuk a munkát ahogyan azt most is csináljuk, és jöjjenek az újabb jó meccsek és győzelmek”.

Szeretnéd, ha saját véleményed is megjelenne nálunk? Kattints ide és tudj meg többet
További hírek:
Bezárás