Madridom.hu
@madridom az Instagramon
Fórumajánló
2017-01-14 13:48 e.gergo twitter.com
Zidane: „Ramos? Ilyennek kell lennie egy igazi csapatkapitánynak” NyilatkozatokSpanyol Bajnokság

Zinedine Zidane a mai edzés után sajtótájékoztatót tartott, mielőtt a csapat Sevillába utazik a spanyol bajnokság tizennyolcadik fordulójának mérkőzésére. A francia mester nyilatkozata:

Sok van még hátra a szezonból: „A holnapi meccs nem egy döntő, de minden mérkőzés fontos, és sok van még hátra belőlük. Mindig a győzelemért lépünk pályára. Nem hinném, hogy eldőlne a bajnokság, ha nyernénk holnap. Sok mérkőzés van még hátra, és bármi megtörténhet. Nem gondolom, hogy egy meccs határozza meg a szezont, a végsőkig kell összpontosítanunk”.

Ramos igazi példája annak, hogy milyennek kell lennie egy csapatkapitánynak

A Sevilla egy nagyszerű csapat: „Birtokolni akarjuk a labdát, dominálni szeretnénk a holnapi meccsen, és tudom, hogy a Sevillának is ez lesz a célja. Intenzitást kell mutatnunk a pályán. Nem egyeznék ki egy döntetlenben holnap, a Sevilla második a tabellán, és szeretnének harcolni a spanyol bajnoki címért. A Sevilla egy nagyszerű csapat, ehhez kétség sem fér. Aggódom emiatt a meccs miatt, a következő miatt és az összes azutáni miatt. Meglátjuk, hogyan alakulnak a dolgok”.

Ramos fogadtatása Sevillában: „Ramos igazi példája annak, hogy milyennek kell lennie egy csapatkapitánynak. A minap történtek már a múltban vannak, túlléptünk ezen a problémán. Az ultra szurkolók nem fognak megváltozni, csak az ilyen piszkálódások miatt mennek ki a meccsre, de nem fogok többet beszélni róluk. Sajnos az inzultálás mindig jelen lesz a labdarúgásban. Mindig lesznek páran a sok szurkoló között, akik csinálni fogják, ez mindenkit bosszant”.

Cristiano csütörtökön pihent, és egész héten keményen dolgozott

„Csak azt mondom a játékosaimnak, hogy csak a mérkőzésre összpontosítsanak. Én is ezt teszem, a Sevilla most sem fogja megkönnyíteni a dolgunkat. Ez egy újabb nehéz meccs lesz, és tudjuk, hogy meg fogunk szenvedni. Jó pillanatokat élünk, de mindent bele kell adnunk”.

Asensio: „Asensio jó játékos, mint a többiek, ezt ismét megmutatta. Tudja, hogy mi a szerepe ebben a csapatban, ami bonyolult”.

Cristiano és a keret rotálása: „Cristiano rendben van, összpontosít a holnapi mérkőzésre. Játszani fog holnap. Csütörtökön pihent, és egész héten keményen dolgozott. Nagyon sok meccs van még hátra a szezon végéig, és engem mindig csak a soron következő mérkőzés foglalkoztat. Remélem, hogy jól alakulnak majd a dolgaink”.

A Sevilla elleni találkozó holnap este 20:45-kor kezdődik, Magyarországon a Sport 1 televízió közvetíti élőben. Az utazó keretet ide kattintva találjátok.

A hozzászólásokat keresed? Új otthonuk a Fórum! Regisztrálj és vegyél részt Te is az aktualitások és mérkőzések kibeszélésében!

Irány a fórum!
Teljes menetrend