Madridom.hu
@madridom az Instagramon
Fórumajánló
2017-01-16 09:57 e.gergo realmadrid.com
Zidane: „Fáj a vereség, de mostantól a szerdai meccsre kell összpontosítanunk” NyilatkozatokSpanyol Bajnokság

Zinedine Zidane így értékelte a Sevilla elleni vereséget.

„Öt percen múlott a győzelmünk, mindkét csapat nagyszerű teljesítményt nyújtott, nekünk pedig csak azt a pár percet kellett volna kihúznunk. A mutatott teljesítményünk után nehéz ez a végeredmény, a vereség kicsit durva, de a labdarúgásban már csak így mennek a dolgok. Tovább kell folytatnunk az eddigi munkát. Tudtuk, hogy a veretlenségi széria előbb vagy utóbb véget fog érni. Előre kell tekintenünk, mostantól minden mérkőzésünk nehéz lesz. Kár, hogy két gólt is kaptunk a meccs legvégén, fáj nekünk a vereség, de mostantól már a szerdai meccsre kell összpontosítanunk”.

A felállás: „Elégedett voltam a csapatom teljesítményével és a mutatott karakterünkkel. Gyors egymásutánjában háromszor játszottunk ugyanazzal az ellenféllel, így változtatnunk kellett a felálláson, de boldog vagyok a játékosok teljesítménye miatt”.

Az utolsó percek: „Az első góljuk egy szabadrúgásból érkezett, a második pedig egy labdavesztésünk után, de az ilyesmi megtörténik. 85 percig jól játszottunk, és nagyon büszke vagyok a csapatra azért, ahogyan a negyven mérkőzéses veretlenségi szériában teljesítettek. Most már a következő meccsre gondolunk. Nagyon nehéz feldobni a játékosokat egy ilyen vereség után, de az eredmény nem a koncentráció hiányából származtatható. Az ilyesmi megesik a kilencven perc során. Ez van, nekünk csak arra kell figyelnünk, hogy miben tudunk fejlődni. Kicsit csalódott vagyok”.

A Sevilla: „Mindig is mondtam, hogy harcban lehetnek a bajnoki címért, a mostani meccs előtt is elmondtam, hogy a tabella első két helyezettje játszik egymás ellen, és remek focit láthattunk mindkét csapattól. A Sevilla is vadászik a bajnoki serlegre, jó focit játszanak, keményen küzdenek és intenzitást mutatnak mindenben, amit csinálnak, ezt most is láthattuk”.

A veretlenségi széria végének lesz valamilyen hatása? „Nem hinném. Meglátjuk szerdán, mert minden harmadik nap meccsünk van. Nem hat majd ki semmire, erőt kell gyűjtenünk ebből a vereségből, senki nem szeret veszíteni, pláne nem így. Ez a labdarúgás, tovább kell lépnünk”.

Ramos: „Nagyon büszke vagyok a kapitányunkra, mert fantasztikus teljesítményt nyújtott. Nincs bajom az öngóllal, a labdarúgás már csak ilyen. Ramos igazi jellemmel játszott. Gratulálnunk kell a Sevillának, és el kell kezdenünk koncentrálni a következő meccsünkre”.

A hozzászólásokat keresed? Új otthonuk a Fórum! Regisztrálj és vegyél részt Te is az aktualitások és mérkőzések kibeszélésében!

Irány a fórum!
Teljes menetrend