Madridom.hu
@madridom az Instagramon
Fórumajánló
2017-01-17 13:44 Realista24 twitter.com
Zidane: „Mások azt akarják, hogy kikapjunk és rosszul játszunk” NyilatkozatokSpanyol Kupa

Zidane a mai edzés után megtartotta a szokásos mérkőzés előtti sajtótájékoztatóját, ahol természetesen az újságírók nem hagyhatták ki a kérdést, igazol-e kapust a csapat vagy sem? Illetve szokás szerint megtalálták Benzemát és Cristianót is. Na de lássuk, mit is mondott Zidane, aki a Celta rövid jellemzésével nyitotta a sajtótájékoztatót.

„Nem lepett meg, hogy a Celta az idei összes hazai mérkőzését megnyerte eddig. Jó focit játszanak. Minden sorozatban harcolnak. Egy újabb kemény mérkőzés vár ránk”

„Én úgy látom, hogy Keylor jól dolgozik, ahogy mind a három kapus. Elégedett vagyok velük, nem akarok változtatni. Persze kérhetünk minden játékostól többet, de részese volt a 40 veretlen mérkőzéses sorozatunknak. Hiszünk abban, amit csinálunk. Nem fogunk változtatni. Abban a pillanatban a Sevilla ellen úgy döntöttem, hogy nem változtatok többet. Az, hogy változtattam a szerkezeten, nem az első eset. Változtatnunk kellett, ők is ezt tették.”

„Mások várták, hogy elbukjunk egy mérkőzést? Én csak a mi szurkolóinkra tudok gondolni. Mások azt akarják, hogy kikapjunk és rosszul játszunk. Tudtuk, hogy egyszer veszíteni fogunk, és most ez történt. Most a hibák kijavításán dolgozunk, hogy ez ne ismétlődjön meg.”

„Nagyon sok mérkőzésünk van tavaszig. Minden harmadik nap játszani fogunk, minden játékosra szükségünk van. Jelenleg Pepe, Coentrao és Bale nem lehet velünk. Lépésről lépésre fognak visszatérni a játékosaink, ami pozitív. A legjobb 11-en kell gondolkodnom. Cristiano? Holnap kiderül, hogy ki fog játszani.”

„24 játékos alkotja a csapatot és én mindig ki fogok állni értük. Az üzenet nem változott. Amennyiben a végén nyerünk valamit, az ennek a 24 játékosnak lesz köszönhető. Minden ember azt mond, amit akar. Benzema labdavesztése nem játszott közre direkt módon abba, hogy gólt kaptunk. Öt percre elveszítettük a kontrollt. Egy vereség sosem jó dolog. Elemeztük a történteket és úgy hisszük, hogy fel tudjuk venni a ritmust újra.”

A hozzászólásokat keresed? Új otthonuk a Fórum! Regisztrálj és vegyél részt Te is az aktualitások és mérkőzések kibeszélésében!

Irány a fórum!
Teljes menetrend