A Celta elleni kiesés után Isco is értékelte a történteket. A középpályás szerint a hibák sokba kerültek a csapatnak, de emelt fővel küzdöttek. Isco elmondta, hogy a bajnokságot már nem engedhetik ki a kezeik közül, így arra kell száz százalékosan koncentrálni.

A meccsről: “Elég jól kezdtük a meccset, magasan presszionáltunk és sokat volt nálunk a labda is. Volt egy ziccerünk, ami kapufa lett, kipattant, majd kimaradt, amiért kár volt. Egy szerencsétlen játék során hátrányba kerültünk, ami még jobban megnehezítette a dolgunkat”.

A csapat emelt fővel küzdött tovább: “Ki kellett mennünk a pályára, és mindent bele kellett adnunk, ez volt a feladatunk. Miután hátrányba kerültünk, nem hagytuk, hogy ez kihasson ránk, és ugyanúgy harcoltunk. Nehéz helyzet előtt álltunk, de ennek ellenére a meccs végéig hajtottunk. Gratulálnunk kell a Celtának, amiért továbbjutottak a következő fordulóba”.

Isco hisz a csapat további fejlődésében: “Az első meccs nagy hatással volt ránk. Ezen a meccsen még kiegyenlítettünk, majd a Celta talált egy második gólt. Szerencsétlen párharc volt ez nekünk, és a hibáink sokba kerültek. Tanulnunk kell belőle, és száz százalékosan a bajnokságra kell összpontosítanunk, hogy az ne csússzon ki a kezeink közül. Még mindig teljes mértékig hiszek a csapatban, és hiszem, hogy jobbak és jobbak lehetünk”.

Szeretnéd, ha saját véleményed is megjelenne nálunk? Kattints ide és tudj meg többet
További hírek:
Bezárás