Madridom.hu
@madridom az Instagramon
Fórumajánló
2017-01-26 09:21 Realista24, d.gergo realmadrid.com
Ramos: „Jobb, hogy most estünk ki, és nem pedig később” NyilatkozatokSpanyol Kupa

Sergio Ramos a meccs után: „Csalódottan mentünk be az öltözőbe, mert kiestünk. A lehető leghamarabb túl kell ezen lendülnünk”.

A védő így folytatta: „A mai nap az, amikor egységesnek kell lennünk, és a bajnokságra valamint a Bajnokok Ligájára kell gondolnunk, hogy tartsuk magunkban a lelket. Ha kiesünk egy sorozatból, az nem jó érzés sem a szurkolóknak, sem pedig nekünk, a játékosoknak, de továbbra is mindent beleadunk, ugyanolyan hozzáállással játszunk és tanulunk a hibáinkból”.

„Jobb, hogy ez a kiesés a szezonnak ebben a szakaszában jött, nem pedig később. A bajnokság és a Bajnokok Ligája még hátravan. Úgy vélem, hogy Zidane büszke a játékosaira, és inkább veszít ilyen módon. Nem szabad elvenni az ellenfelünk érdemeiből semmit, gratulálnunk kell a Celtának, mert megérdemelten jutottak tovább. A sérülések nem lehetnek kifogások. Remek teljesítményt tettünk le, most pedig fel kell állnunk ebből”.

A győzelmi sorozat: „A szezon első felében volt egy remek szériánk, de nem aggódunk, mert tudtuk, hogy nem fog örökké tartani. Tudjuk, hogy milyen úton kell folytatnunk, lépésről lépésre fogunk haladni”.

Szerencse: „Igaz, hogy az emberek mindig a szerencséről beszélnek, de én abban hiszek, hogy ki kell menni a pályára, és magadnak kell kovácsolnod a szerencsédet. Sok helyzetet kialakítottunk az első félidőben, és máskor talán bementek volna ezek és két gólos előnnyel vártuk volna a második félidőt. Egyszer úgy sikerülnek a dolgok a fociban, ahogy szeretnéd, máskor pedig nem”.

A hozzászólásokat keresed? Új otthonuk a Fórum! Regisztrálj és vegyél részt Te is az aktualitások és mérkőzések kibeszélésében!

Irány a fórum!
Teljes menetrend