Madridom.hu
@madridom az Instagramon
Fórumajánló
2017-02-13 09:50 e.gergo marca.com
Átigazolások: Dybala távol került a Realtól és a Barcától Átigazolási hírek

A Juventus támadója, Paulo Dybala lehetett volna a nyári átigazolási szezon legnagyobb slágere, az olasz csapat azonban úgy fest, nem adja meg a lehetőséget a pletykák áradatának, és hamarosan meghosszabbítja a játékos szerződését.

Az argentin játékos 2012-ben érkezett hazájából Olaszországba, és azóta karrierje csak felívelőben van, a Juventusnál ez a második szezonja. A játékos nem nagy meglepetésre felkeltette Európa legnagyobbjainak figyelmét is, és többek közt olyan csapatok jelentkeznének be érte a hírek szerint, mint a Manchester United, a Real Madrid vagy a Barcelona, utóbbi kettőt tartották a legnagyobb esélyesnek arra, hogy megküzdjön a támadó játékjogaiért a nyáron.

A spanyol fővárosban Karim Benzema egyre gyakoribb kiábrándító teljesítménye nagy aggodalmakat gerjeszt a Realnál, mialatt Cristiano Ronaldo térdei is folyamatosan egyre nagyobb terhelésnek vannak kitéve – a katalán vidéken a Lionel Messi szerződéshosszabbítása körüli bizonytalanságok motiválhatják a Barcelonát arra, hogy új játékosok után nézzen a piacon.

A Juventus igazgatója, Giuseppe Marotta azonban vasárnap minden reményt elkergetett az érdeklődő kluboktól, miután világossá tette, hogy az olasz klubnál úgy hiszik, hogy a 23 éves támadóval hamarosan új szerződést tudnak majd aláírni: „Dybala képviselői jelenleg Argentínában vannak, a hónap végén fognak megérkezni ide, és ez lesz az a pillanat, amikor aláírjuk a szerződést a játékossal. Nincsen ok aggodalomra” – nyugtatgatta a klubigazgató a Juventus szurkolóit.

A támadó a bajnokságban öt gólnál és három gólpassznál jár ebben a szezonban, a Juventusnak kinéz lassan egy újabb bajnoki cím, a szerződéshosszabbítással pedig kinézhet neki egy kreatívabb jellegű pozíció is a csapatban a következő szezonban.

A hozzászólásokat keresed? Új otthonuk a Fórum! Regisztrálj és vegyél részt Te is az aktualitások és mérkőzések kibeszélésében!

Irány a fórum!
Teljes menetrend