Madridom.hu
@madridom az Instagramon
Fórumajánló
2017-02-19 08:31 Realista24 realmadrid.com
Carvajal: „Nyomást tudunk helyezni a Barcelonára” NyilatkozatokSpanyol Bajnokság

A védelem jobb oldalán ma is Carvajal kapott helyet, aki a mérkőzést követően értékelte a látottakat.

„Ma a Barcelona előtt játszhattunk, és megpróbáltunk 3 pontot begyűjteni a fedélzetre. Kicsit hiányzott a tempó a játékból, hiszen egy nagyon intenzív mérkőzésünk volt a Bajnokok Ligájában, de nem kaptunk gólt, megszereztük a három pontot, így most már a szerdai mérkőzésre gondolhatunk.”

„A támadásainkban hatalmas potenciál van, és ezt a statisztikák is alátámasztják. Nehéz és fontos hetünk van, három mérkőzéssel. Az első akadályt átléptük, most pedig a Valencia következik szerdán, ahol mindent bele kell adnunk a három pontért. Mostantól minden mérkőzést meg kell nyernünk, hogy elérjük a céljainkat.”

„Ha megfelelően elvégezzük a házifeladatot, akkor ezzel nyomást tudunk helyezni az ellenfeleinkre. Tavaly másodikként végeztünk, de idén megpróbálunk elők lenni, de ez nem egyszerű feladat.”

A kapuban ezúttal Casilla állhatott Navas helyett, aki egy gól nélküli meccsel köszönte meg a bizalmat.

„Elégedett vagyok az eredmény, a forma és amiatt, hogy a kezdőben voltam. Számomra mindig különleges az Espanyol ellen játszani. Tudtam, hogy a kupa után nehéz lesz, de az edző most lehetőséget adott nekem, és köszönöm neki ezt. Folytatnunk kell a munkát, és megmutatni, hogy jó formában vagyunk.”

„Szerdán fontos meccsünk lesz a Valencia ellen, meg kell szereznünk a három pontot. Minden meccs után tudjuk, hogy egyre közelebb vagyunk a végéhez. Mindig a legjobbunkat próbáljuk mutatni, de a legfontosabb, hogy visszatértünk a győzelem útjára, és így is akarjuk folytatni.”

A hozzászólásokat keresed? Új otthonuk a Fórum! Regisztrálj és vegyél részt Te is az aktualitások és mérkőzések kibeszélésében!

Irány a fórum!
Teljes menetrend