Madridom.hu
@madridom az Instagramon
Fórumajánló
2017-02-19 17:20 Realista24 marca.com
Cristiano két meccse nem találta el a kaput, de kit érdekel? Egyéb hírekSpanyol Bajnokság

Az utolsó két mérkőzésen, a Napoli és az Espanyol ellen, egy új Cristiano Ronaldót láthatott a közönség. Egy olyan játékost, aki többször és jobban cselezett, megtalálta a csapattársait, többet találkozott a labdával és részt vett a játék minden elemében…és nem lőtt.

A portugál zseni statisztikái további elemzéseket követelnek. Az eddig átlaga 2,3 sikeres 1-1 elleni párharc volt, ez most 0,7-tel volt több, azaz az elmúlt két mérkőzésen 3-ig sikerült javulnia ebben.

Élesebb és gyorsabb volt, de ami fontosabb, alig várta, hogy összjáték alakuljon ki közte és csapattársai között. Mindezek mellett újra jelét adta híres gyorsaságának, amiről sokan azt hitték, hogy már a múlté. Még inkább jelen volt a mérkőzéseken, és nem csak a kapu közelében.

Korábban egy-egy meccsen átlagosan 48 alkalommal találkozott a labdával, ez a szám 53,5-re nőtt. A sokak számára mérvadó statisztikák arra is rávilágítottak, ami korábban elképzelhetetlen volt; az elmúlt két mérkőzést úgy fejezte be, hogy nem volt kaput eltaláló lövése. Azonban az elmúlt hetek (talán hónapok) után, most először fordul elő az, hogy madridisták és sajtó egyetértenek Cristiano teljesítményét illetően; mindenki elégedett.

Persze a prioritás továbbra is valószínűleg a góllövés számára, de bizonyította, hogy képes egy olyan játékossá válni, aki hasznára van a csapatnak és harmóniában van a csapattársaival.

A hozzászólásokat keresed? Új otthonuk a Fórum! Regisztrálj és vegyél részt Te is az aktualitások és mérkőzések kibeszélésében!

Irány a fórum!
Teljes menetrend