Madridom.hu
@madridom az Instagramon
Fórumajánló
2017-02-19 08:11 Realista24 as.com
Zidane: „Nem aggódom Cristiano miatt” NyilatkozatokSpanyol Bajnokság

Az Espanyol elleni 2-0-ás győzelmet követően Zidane azzal kezdte a mérkőzés utáni nyilatkozatát, hogy „Cristiano sokat segített, ahogy azt a Napoli ellen is tette. Ő jelenti a különbséget, amikor szükség van rá és fontos.”

Zidane ezt követően röviden elemezte a felforgatott kezdőt és a látottakat.

„Sok változtatást hajtottunk végre és így is győztünk. Mindenki aki csapatba került, jól teljesített. Minden játékos képes arra, hogy segítsen a csapatnak, amikor eljön a pillanat. Tudjuk, hogy mindenkire szükségünk lesz. Fontos, hogy ezt érezzék is. Az Espanyol elkaphatott volna minket a szünet előtt. Amikor 1-0-ra vezetsz, akkor soha nem lehetsz nyugodt. Megérdemeltünk volna egy harmadik gólt, mert Cristiano esete büntetőt ért.”

Gól minden meccsen az elmúlt 42 mérkőzésen: „A csapat jól dolgozik, nagyszerű a hangulat és a játékosok nagyon jók, ami a legfontosabb dolog, de még mindig nem nyertünk semmit. Most két nehéz idegenbeli mérkőzés vár ránk. Megpróbáljuk a Valencia elleni mérkőzést is megnyerni. Ma nehezen jött össze a két gól, de nagy nyugodtság jellemezte a játékunkat. Remélem, hogy ez kitart a szezon végéig.”

Bale: „Boldog vagyok, mert Bale visszatért, ráadásul a lehető legjobb módon, gólt szerzett. Ő igazán elszánt volt, hogy újra a csapatban lehet. Nincs hozzá hasonló, ő egy különleges játékos.”

Ronaldo túlzott góléhsége: „Én nem ilyennek látom. Úgy gondolom, hogy sokat segített a csapatnak, ahogy a Napoli ellen is. Nem aggódom. Tudom, hogy megteremti a különbséget a legfontosabb pillanatokban.”

A hozzászólásokat keresed? Új otthonuk a Fórum! Regisztrálj és vegyél részt Te is az aktualitások és mérkőzések kibeszélésében!

Irány a fórum!
Teljes menetrend