Madridom.hu
@madridom az Instagramon
Fórumajánló
2017-02-25 13:35 Realista24
Zidane: „Sok nehéz meccsünk lesz még, otthon és idegenben is” NyilatkozatokSpanyol Bajnokság

Zidane a Villarreal elleni utolsó edzést követően megtartotta sajtótájékoztatóját, amely során hosszan elemezte a jelenlegi helyzetet, a játékosok állapotát és természetesen Benzemával kapcsolatban is kérdezték.

A jelenlegi helyzetről: „A Villarreal nagyon szervezett csapat. Jó dolog, hogy újra pályára léphetünk, nem sokkal a Valencia elleni vereséget követően, hiszen újra lehetőségünk van három pontot gyűjteni. Ami történt, megtörtént. Nem hozzáállásbeli gondok voltak a Valencia ellen. Elemeznünk kellett a látottakat, és megkeresni azokat a dolgokat, amiket rosszul csináltunk. A mérkőzés eleje és vége ugyanolyan fontos. A riválisok mindig megpróbálnak problémákat okozni. Megnéztem a meccset két vagy háromszor is, szeretek belemenni a részletekbe.”

Játékosok állapota: „Pepe és Nacho velünk lesznek, holnap kiderül, hogy melyikük fog kezdeni. Danilo és Varane kivételével mindenki elérhető. Ramos is rendben van. Bale 100%-os állapotban van, fizikailag is. Asensióval kapcsolatban nem változott semmi. Keményen dolgozik, és elégedett vagyok vele. Ha mindenki elérhető, valakinek mindig ki kell maradnia. Asensio is meg fogja kapni a perceit.”

Riválisok rangadója: „Atlético vagy Barcelona? Nem tudok hatással lenni az eredményre, szóval csak megnézem és ennyi.”

A bajnokság végkimenetele: „A szezon végéig nem lehet tudni, hogy ki nyeri a bajnokságot. A fociban soha nem tudni előre, hogy ki fog nyerni. Minden meccs fontos. Sok komplikált mérkőzésünk lesz még. Otthon és idegenben is. Felkészültnek kell lennünk. Nem félek attól, hogy a bajnokság a Celta elleni meccsen fog múlni. Tudjuk, hogy minden meccsünket le kell játszani.”

Navas: „Teljes mértékben megbízom Keylorban. Mindenki jelentős mértékben támaszkodik rá. Természetesen mindenki tud jobban teljesíteni, én bízom a játékosaimban.”

Benzema: „Úgy gondolom, hogy Benzema régóta várt erre a megerősítésre a nyilvánosság előtt. Ez nagyon jó hír a számára.” (Hogy nyitva áll előtte a válogatott ajtaja – a szerk.). Varane fontos játékosunk, mindannyian bízunk benne, hogy hamar vissza tud térni, de pontos dátumot nem tudok mondani. Számomra Benzema a legjobb francia játékos. Úgy vélem, hogy sokat tud adni a válogatottnak. Muszáj, hogy beválogassák.”

A hozzászólásokat keresed? Új otthonuk a Fórum! Regisztrálj és vegyél részt Te is az aktualitások és mérkőzések kibeszélésében!

Irány a fórum!
Teljes menetrend