Madridom.hu
@madridom az Instagramon
Fórumajánló
2017-03-01 14:30 Realista24 marca.com
Péreznek továbbra is fejfájást okoz az Adidas Egyéb hírek

Az elmúlt hetek hírei alapján minden jel arra mutatott, hogy véget ér a Real Madrid és az Adidas régóta tartó üzleti kapcsolata, ugyanis az amerikai sportszergyártó cég, az Under Armor kész megadni a Királyi Gárda által kért, évi 150 millió eurót. A legfrissebb hírek szerint azonban a cég visszavonta ajánlatát, mert túlzóznak érzi ezt az összeget, így a korábbi potenciális jelölt mostanra visszaminősült szerény érdeklődővé.

Florentino Péreznél és a Real Madrid vezetőségénél az csapta ki a biztosítékot, hogy amíg a rivális Manchester United évi 95 millió eurót kap az Adidastól, addig a Madrid mindössze 40 millióval gazdagodik szezononként. Ezt a szerződést még 2012-ben írta alá Pérez és az Adidas, de a Real Madrid elnöke úgy véli, hogy a két Bajnokok Ligája győzelem, és az egyre növő szponzori pénzek megalapozottak egy új megállapodás aláírására.

Az elmúlt hónapokban többször is tárgyalóasztalhoz ültek a felek, és lehetett hallani olyan híreket, hogy a német sportszergyártó cég kész évi 100 milliót + bónuszokat, összességében 140 millió eurót fizetni a csapatnak, azonban végül kötötték az ebet a karóhoz, mondván, érvényben lévő, aláírt szerződésük van, nincs okuk az emelésre. A jelenlegi szerződés 2020-ig szól.

A hozzászólásokat keresed? Új otthonuk a Fórum! Regisztrálj és vegyél részt Te is az aktualitások és mérkőzések kibeszélésében!

Irány a fórum!
Teljes menetrend