Madridom.hu
@madridom az Instagramon
Fórumajánló
2017-03-23 21:15 Realista24 marca.com
Benzema: „Szeretném tudni, hogy miért nem hívtak be” Nemzeti válogatottNyilatkozatok

A Real Madrid kilencesével készített interjút a Marca munkatársa, amelyben a válogatott szünetre való tekintettel a nemzeti csapat volt a középpontban, de említésre kerültek a fiatal francia tehetségek is, valamint Karim Benzema beszélt álmairól és vágyairól.

„Egy focistának nem könnyű feldolgoznia, ha nem hívják be a válogatottba, különösen, ha a Real Madrid játékosa, ahol mindenki válogatott. Szeretnék magyarázatot kapni arra, hogy miért nem hívott be. Szeretném folytatni a válogatottban, még fiatal vagyok, tele vagyok ambícióval. Bárcsak Deschamps megmagyarázná, hogy miért nem hívott be. Minden reggel felteszem magamnak ezt a kérdést.”

„Ha a Valbuena ügy miatt, akkor azért már megbűnhődtem, és nem vagyok bűnös. Rasszista lenne? Soha nem mondtam rá vagy Le Graetre (a francia labdarúgó szövetség elnöke), hogy azok lennének. Soha. Griezmann szeretné, ha visszatérnék? Ez boldoggá tesz. A szárnyaim alá vettem és támogattam, amikor a válogatotthoz került. Szeretnék beszélni Deschamps-pal.”

„Egy álmom válna valóra, ha a Real Madridban fejezhetném be a karrierem. Nincs egy olyan klub sem, amelyik miatt levenném a szemem a Realról. Hogy Bale és Ronaldo alá dolgoznék? Én a csapatért dolgozom. Zidane csendes, ez jó a csapatnak. Nem esik pánikba, ez megnyugtat minket és gólt szerzünk.”

„Mbappéról korábban is mondtam, hogy fenomenális. Nagyon jó játékos. Azonban óvatosnak kell lennie. Még fiatal játékos. A foci borzalmasan nehéz, különösen a nagy kluboknál. 21 évesen kerültem Madridba, és ekkor már értem el dolgokat a Lyonnal, de amikor megérkeztem, kaptam egy pofont.”

„Nem viselném más francia csapat mezét, csak a Lyonét. Még akkor sem, ha olyan csapatok vannak, mint a PSG vagy a Monaco. Csak a Lyont. A Lyonban szerepel Houssem Aouar (18 éves), kedvelem. Jó technikája van, egy jó látással rendelkező karmester. Ha jól dolgozik, sokra viheti. A Monaco jó csapat. Fokozatosan érkeztek meg, jó edzőjük van, és jó játékosaik elől. Kedvelem Fabinho játékát is, aki Madridból érkezett oda.”

Vajon láthatjuk még Benzemát a francia válogatottban?

A hozzászólásokat keresed? Új otthonuk a Fórum! Regisztrálj és vegyél részt Te is az aktualitások és mérkőzések kibeszélésében!

Irány a fórum!
Teljes menetrend