Madridom.hu
@madridom az Instagramon
Fórumajánló
2017-03-24 09:05 Realista24 marca.com
Alig van már jegy az El Clásicóra Barátságos mérkőzésekEl Clásico

Égnek az online vonalak Amerikában a nyári El Clásico miatt. Bár július 29-e még nagyon távolinak tűnik, de mégis csipkednie kell magát annak, aki ott szeretne lenni, mégpedig úgy, hogy „normál” áron vált jegyet a meccsre, ugyanis 46.000 jegynek már van gazdája, a stadion pedig mindössze 65.000 fő befogadására alkalmas.

A Real Madrid és a Barcelona a Hard Rock Stadionban fog megmérkőzni egymással Miamiban idén nyáron, ami az első tengerentúli El Clásico lesz a venezuelai, 1982-ben megrendezett találkozó óta. Az USA pedig most fogja elveszíteni „szüzességét” ebben a tekintetben, hiszen ez lesz az első ilyen mérkőzés az Ígéret földjén , de nyugodtan kijelenthetjük, hogy minden bizonnyal nem az utolsó. Az őrület pedig – jó amerikai módra – kezdetét vette, a Miami Herald értesülései szerint, a jegyek több, mint a fele már elkelt.

A legolcsóbb jegyek nagyjából 200 dollárba kerültek, és mind eladásra került az elővásárlási joggal rendelkező tagok körében. Az alsóbb szintekre nagyjából 1000 dollárért lehet majd hozzájutni egy-egy jegyhez, a helyszínen pedig minden bizonnyal legalább 500 dollárt kell majd kifizetnie annak, aki be szeretne jutni, és ezek a jegyek a „legrosszabb” helyre szólnak majd.

Ez a túlzott érdeklődés, felhajtás odáig vezetett, hogy a legtöbb helyi lakosnak fel kellett adnia azt a vágyálmát, hogy emberi áron jusson be a világ két legnagyobb csapatának felkészülési mérkőzésére. Természetesen ez nem meglepő, hiszen nem mindennap rendeznek El Clásicót Amerikában. Ahogy arról korábban beszámoltunk, a hivatalos jegyértékesítés előtt volt aki 20.000 dollárt kért egy jegyért cserébe.

 

A hozzászólásokat keresed? Új otthonuk a Fórum! Regisztrálj és vegyél részt Te is az aktualitások és mérkőzések kibeszélésében!

Irány a fórum!
Teljes menetrend