Madridom.hu
@madridom az Instagramon
Fórumajánló
2017-04-11 18:43 e.gergo marca.com
Kroos: „Nem alapozhatunk mindent Ramosra és a rögzített helyzetekre” Bajnokok LigájaNyilatkozatok

Folytatódik a Bajnokok Ligája, a Real Madrid számára a negyeddöntőben érkezik a következő megmérettetés, ahol nem kisebb ellenfele lesz a csapatnak, mint a Bayern München. Toni Kroos mérkőzés előtti sajtótájékoztatóját alább, Zinedine Zidane szavait pedig ide kattintva olvashatjátok:

Mindkét csapat megpróbál majd uralkodni a másik felett: „Nehéz megjósolni a holnapi meccs végkimenetelét. Jobban ismerem a Bayernt, mint bárki más. A csapatuk filozófiája az edzőn múlik. Kicsit más most a csapat, mint korábban, de nagyon magas szintű focit várok, és mindkét csapat megpróbálja majd ráerőltetni a saját játékfilozófiáját a másikra. Nehéz megjósolni, hogy mi fog történni”.

Ramos fejesei a rögzített helyzetek után, a „Ramos-effektus”: „Nem ilyen egyszerű a dolog. Ez egy fegyvertény számunkra, de nem alapozhatunk mindent Ramosra és a rögzített helyzetekre. Több minden is van a tarsolyunkban, és meg is akarjuk mutatni, hogy mire vagyunk képesek. De való igaz, hogy Ramos és a rögzített helyzetek sokat segítettek nekünk”.

Jó döntés volt Madridba igazolni: „Ez a Bajnokok Ligája negyeddöntője lesz, és nekem valahogy különleges is, hiszen egy olyan csapat ellen játszunk majd, ahol én is szerepeltem. De aki ismer engem az tudja, hogy ez nem lesz hatással a játékomra. Jó döntés volt Madridba jönnöm, jó helyre kerültem a pályafutásomban azzal, hogy letelepedtem itt, megtanultam egy új nyelvet, és azzal, hogy az itteni elvárásoknak kell megfelelnem. A városban pedig jobban tetszik, hogy a napsütés állandóbb, mint Münchenben”.

Mi lesz a két csapat taktikája? „Arról majd Zidane nyilatkozik, hogy mi lesz a taktikai elképzelésünk a meccsen, nem pedig én. Mindkét edző utasítja majd a saját csapatát. Nem nehéz megjósolni, hogy mindkét csapat támadni akar, és nagy nyomást helyezni a másikra, minél több labdabirtoklást elérve. Tetszik nekem ez a kihívás, hogy a Bayern ellen játszunk. Mindkét csapat a legerősebb kezdővel fog kiállni holnap”.

Cristiano és Lewandowski összehasonlítása: „Nem tudom őket összehasonlítani. Mindketten nagyon értékes játékosai a csapatuknak, a góljaik és a mezőnyjátékuk miatt. Kivételes játékosok mindketten”.

Lewandowski lehetséges kimaradása: „Ez egy Bayern München – Real Madrid Bajnokok Ligája negyeddöntő, jobb szeretném, ha mindkét csapat a lehető legjobb kezdőjével tudna játszani. Nekünk is vannak sérültjeink, de remélem, hogy a Bayern a legjobb kezdőjével tud majd kiállni ellenünk, mert szeretem a kihívásokat, és mi sem bújhatunk a sérülések mögé”.

A hozzászólásokat keresed? Új otthonuk a Fórum! Regisztrálj és vegyél részt Te is az aktualitások és mérkőzések kibeszélésében!

Irány a fórum!
Teljes menetrend