Madridom.hu
@madridom az Instagramon
Fórumajánló
2017-04-13 00:16 Realista24 as.com
Cristiano: „Nem tudom, hogy kik kételkednek bennem” Bajnokok LigájaNyilatkozatok

Zidane és Sergio Ramos mellet a Real Madrid francia támadója, Karim Benzema és az est hőse, Cristiano Ronaldo is a sajtó munkatársainak rendelkezésére állt. Egyes újságírók Ronaldónak szegezték a kérdést, hogy mit szól azokhoz az emberekhez, akik kételkednek benne. A portugál csattanós választ adott.

Cristiano „Sikerült visszajönnünk a meccsbe egy nagyon nehéz ellenféllel szemben, azok után, hogy gólt kaptunk. Megérdemeltük a győzelmet, de a párharc továbbra is nyitott. Másfél hónapja dolgozok a fizikai állapotomon, és a dolgok együttesen jól alakulnak. Elégedett vagyok. Nem tudom, hogy kik azok vagy miért kételkednek bennem, de már hozzászoktam. Csak arra koncentrálok, amit a pályán csinálok. Az emberek, akik szeretik Cristiano Ronaldót soha nem kételkednek. Mondd meg, hogy ki kételkedik bennem, mert egy ilyen sem jut vissza a fülembe.”

„Igen, meg akartam szerezni a 100. gólomat az Európai sorozatokban, azonban elsőként a csapatnak kell gratulálni a teljesítmény miatt. A foci olyan, mint a box, tele van meglepetésekkel. Ha a Bayernnek sikerült volna megszerezni a második gólt, akkor teljesen más lett volna a helyzet. Jól vagyok (reagált az utolsó perces jelenetekre, amikor a földön maradt).”

„Sok lehetőséget dolgoztunk ki, de Neuer jól védett. Ilyen a foci, egyszer gólt szerzel, egyszer pedig a kapus véd.”

Benzema „Ez egy jó eredmény számunkra. Jól érzem magam, keményen dolgozok minden nap. Gólt akartam szerezni, de ami számít, az az eredmény, amit a csapat elért. Egy csoportot alkotunk. Nem csak a BBC van. Tudjuk nagyon jól, hogy mindig kritizálni fognak minket, de ez rendben van. A csapatért élünk. A Real Madrid a szívem csapata, és semmi nem tenne boldogabbá, mint innen visszavonulni. Ha valaki kritizál, akkor keményebben kell dolgoznod.”

A hozzászólásokat keresed? Új otthonuk a Fórum! Regisztrálj és vegyél részt Te is az aktualitások és mérkőzések kibeszélésében!

Irány a fórum!
Teljes menetrend