Madridom.hu
@madridom az Instagramon
Fórumajánló
2017-04-13 08:17 Realista24 https://fcbayern.com
Neuer: „Az eredményjelző mutathatott volna nagyobb különbséget is” Bajnokok LigájaNyilatkozatok

Carlo Ancelotti nyilatkozatát már olvashattátok tegnap késő este, de az olasz mester mellett a játékosok szűkszavú értékelései is napvilágra kerültek. Természetesen a csalódottság miatt nem fogták hosszúra a mondandójukat, hiszen fejben talán már a Bernabéuban jártak, ahol mindenképpen szeretnék pokollá tenni a Real Madrid életét az eredmény megfordításának érdekében. Abban azonban szinte mindenki egyetértett a bajorok közül, hogy az 1-2-es végeredmény rájuk nézve kedvező, amivel valljuk be, nem tudunk vitatkozni.

Philip Lahm, a bajorok csapatkapitánya „Az első félidőben kontrolláltuk a mérkőzést, de nem tudtuk jól kihasználni azokat a területeket, amik a rendelkezésünkre álltak. A meccs akkor fordult meg, amikor az egyenlítő találat született, és teljesen kiestünk a ritmusból a kiállítás után.”

Thomas Müller, aki szinte az utolsó pillanatban került a kezdőbe „Számos periódusa volt a mérkőzésnek. Megvoltak a lehetőségeink, hogy kettőre növeljük az előnyt, különösen a büntetőkor. Abban a pillanatban a Real Madridnak nem voltak valós esélyei. A második félidő elején egyszer figyelmetlenek voltunk, az ellenfelünk megvert minket és ez gólhoz vezetett. Aztán jött a piros lap, ami megfordította a meccset. Végül örülnünk kellett, hogy csak 1-2-őt mutatott az eredményjelző. Még mindig megvan minden esélyünk Madridban, magabiztosak vagyunk. Megvan a minőségünk és a kellő szenvedélyünk ahhoz, hogy nyerjünk Madridban.”

Manuel Neuer, a meccs hőse „Fontos, hogy tizenegy emberrel hagyd el a pályát. Nem tudtuk birtokolni a labdát a kiállítás után, bizonytalanná váltunk. Az eredményjelző mutathatott volna nagyobb különbséget is. Magabiztosak vagyunk abban, hogy meg tudjuk csinálni. Mi voltunk a jobb csapat az első félidőben, ha magabiztosabbak lettünk volna, akkor kettő vagy három is lehetett volna a különbség.”

A hozzászólásokat keresed? Új otthonuk a Fórum! Regisztrálj és vegyél részt Te is az aktualitások és mérkőzések kibeszélésében!

Irány a fórum!
Teljes menetrend