Madridom.hu
@madridom az Instagramon
Fórumajánló
2017-04-19 11:22 Victor realmadrid.com
Sergio Ramos: száz mérkőzés a Bajnokok Ligájában Bajnokok LigájaÉrdekességek, statisztikák

A spanyol csapatkapitány századik Bajnokok Ligája mérkőzésén lépett pályára a Bayern München ellen.

Sergio Ramosnak a Bayern München elleni Bajnokok Ligája negyeddöntő mérkőzés volt a századik a legrangosabb európai kupasorozatban. A ‘százados’ kapitány ez alatt 59 győzelmet és 10 gólt számlál. Ebben a szezonban eddig nyolc mérkőzésen lépett pályára a BL-ben, hat győzelem és egy gól a mérlege. Legtöbbször a 2011/2012-es és a 2013/2014-es idényben lépett pályára a sorozatban, szám szerint tizenegyszer.

Ramos: „A Real Madrid volt a jobb csapat”

„Tudtuk, hogy a Bayern nagyon meg fogja nehezíteni a dolgunkat. Igazán jó játékosaik vannak, de úgy vélem, hogy a Real Madrid volt a jobb csapat a párharc folyamán. Nem elégszünk meg az elődöntőbe jutással. Az volt a célunk, hogy továbbjussunk az egyik favorit ellen, most pedig meg kell várni, hogy kivel hoz össze minket a sors a legjobb négy között. Nem lenne tisztességes a döntőről beszélni, először még a következő körre kell összpontosítanunk.”

Száz mérkőzés a Bajnokok Ligájában

„Természetesen nagyon örülök neki. Elérni ezt a számot úgy, hogy ráadásul mindegyiken kezdőként léptem pályára, igen jó statisztikára utal, és remélem, hogy még sok mérkőzés vár rám a sorozatban.”

A meccsről: „A Bayern lesen volt az öngólomnál. A bírók is emberek. Számos nagy játékost kifütyültek már a Bernabéuban azért, hogy a legjobbjukat hozzák. Szóval én megértem mind a két fél álláspontját. Cristiano felnőtt játékos, nem fogom megmondani neki, hogy mit tegyen vagy mit ne. Megvan az oka, hogy miért mondta ezt a szurkolóknak.”

Megnyert trófeák

Ramos, aki tizenkettedik idényét tölti a klubnál, a következő dicsőséglistával büszkélkedhet: két Bajnokok Ligája cím, két Klubvilágbajnokság trófea, két UEFA Szuperkupa, két Copa del Rey, két Spanyol Szuperkupa és  három La Liga serleg.

A hozzászólásokat keresed? Új otthonuk a Fórum! Regisztrálj és vegyél részt Te is az aktualitások és mérkőzések kibeszélésében!

Irány a fórum!
Teljes menetrend