Madridom.hu
@madridom az Instagramon
Fórumajánló
2017-05-09 17:28 Victor marca.com
Saul: „Az Atleticónak maximálisan ki kell szolgálnia a közönségét a Real ellen” Bajnokok LigájaNyilatkozatok

Az Atlético Madrid elleni Bajnokok Ligája elődöntő visszavágó mérkőzés előtt természetesen a hazaiak is a sajtó munkatársainak rendelkezésére álltak. A spanyol középpályás szavait alább olvashatjátok: 

A visszavágó: „Az első mérkőzés után nagyon bonyolulttá váltak a dolgok. Minden bizonnyal nagy pluszt ad számunkra, hogy otthon játsszuk a visszavágót.”

„Ez tipikusan olyan mérkőzés, ahol mindent meg kell majd tennünk a szurkolóinkért, hogy végeredménytől függetlenül büszkék lehessenek a játékosokra. Akár továbbjutunk, akár nem, úgy kell játszanunk, hogy a végén azzal a tudattal hagyhassuk el a pályát, hogy mindent megtettünk a siker érdekében.”

Fontos, hogy a Real ne szerezzen gólt: „Az elsődleges cél, hogy megőrizzük a hidegvérünket és ne rontsunk eszetlenül az ellenfélnek. Rendkívül összetett és nehéz összecsapás lesz. Lépésről lépésre kell haladnunk, megpróbáljuk kapott gól nélkül lejátszani a mérkőzést, mert ha ez sikerül, akkor még nyitott marad a párharc.”

„Nagy lökést adna nekünk, ha sikerülne már az első félidőben betalálnunk, és a rajongóink is nagyon izgatottá válnának.”

A hozzászólásokat keresed? Új otthonuk a Fórum! Regisztrálj és vegyél részt Te is az aktualitások és mérkőzések kibeszélésében!

Irány a fórum!
Teljes menetrend