Madridom.hu
@madridom az Instagramon
Fórumajánló
2017-05-11 09:45 Realista24 marca.com
Torres: „Ma este mindannyian győztünk” Bajnokok LigájaNyilatkozatok

Az Atlético Madrid kiesett a Bajnokok Ligájából, miután összesítésben 4-2-es arányban alulmaradt városi riválisával szemben. Fernando Torres azonban ennek ellenére pozitív érzésekkel hagyta el a Vicente Calderón stadiont, amit a szezon végén lebontanak.

„Elégedettnek kell lennünk a játékosok elkötelezettsége, munkájáért és erőfeszítései miatt, amit a pályán mutattak, és a szurkolókkal való kapcsolatuk miatt” – mondta Torres az újságíróknak.

„Mindannyian győztünk ma este. Egy újabb lépést tettünk afelé a hitünk felé, hogy meg tudjuk nyerni a Bajnokok Ligáját. Szemtanúja voltam az Atletico különböző korszakainak, és ez valami nagyon nagy kezdete. Még nem értük el a csúcspontot, történelmünk egyik nagyszerű szakaszában vagyunk. Most pedig itt az idő az újabb lépés megtételére, egy új korszak kezdetére” – zárta gondolatait Fernando, aki a mérkőzés során kisebb összetűzésbe keveredett Cristiano Ronaldóval is, ami ma reggelre már bejárta a sajtót, és biztosak lehetünk benne, hogy fogunk még olvasni az esetről, de valószínű, hogy az igazságot sosem fogjuk megtudni.

 

A hozzászólásokat keresed? Új otthonuk a Fórum! Regisztrálj és vegyél részt Te is az aktualitások és mérkőzések kibeszélésében!

Irány a fórum!
Teljes menetrend