Madridom.hu
@madridom az Instagramon
Fórumajánló
2017-05-26 08:42 Realista24 as.com
Vinicius ügynöke: „A Barcelona több pénzt ajánlott ügyfelemnek” Nyilatkozatok

Jó brazil módra, Vinicius Jr. is több képviselővel rendelkezik. Tegnap egyikük, név szerint Frederico Pena adott egy rövid interjút a Globoesporte munkatársának ügyfele átigazolásával kapcsolatban, ahol eloszlatta azokat a kételyeket, amelyek arról szóltak, hogy a fiatal brazil játékos a pénz miatt döntött a Real Madrid mellett.

Pena néhány apró részletbe is beavatta a brazil újság munkatársát, természetesen mindenki azt hisz el, amit akar, de az utóbbi évek tapasztaltai alapján elmondhatjuk, hogy nem túlzó azt állítani, a Barcelona mindent megtett annak érdekében, hogy náluk kössön ki Brazília egyik legújabb reménysége.

„Voltak más klubok is akik érdeklődtek, és több olyan is volt, amelyik jobb anyagi feltételeket kínált Viniciusnak. A Barcelona egy sokkal jövedelmezőbb „csomagot” készített elő a játékos számára” – mondta Pena, aki gyorsan hozzátette, hogy nem a Real Madrid volt az egyetlen aki csillagászati összeget kínált a fiatal támadóért. „Sokan úgy gondolják, hogy őrültség, amit a Real Madrid csinált, de nem ők voltak az egyedüliek, akik hajlandóak lettek volna ennyit fizetni Vinicius kvalitásai miatt.”

Végezetül az ügynök elmondta, hogy miért is döntött a Real Madrid mellett, amikor a Barcelona több pénzt ajánlott, és szintén Európa egyik top klubjának számít.

„Viniciusnak jobban tetszik a Real Madrid projektje, mind utánpótlás, mind pedig felnőtt szinten.. Az emberek úgy gondolják, hogy a pénz játszott szerepet a döntésében, de ez nem igaz. Biztos vagyok benne, hogy a Real Madriddal való tárgyalások jobbak voltak.”

A hozzászólásokat keresed? Új otthonuk a Fórum! Regisztrálj és vegyél részt Te is az aktualitások és mérkőzések kibeszélésében!

Irány a fórum!
Teljes menetrend