Madridom.hu
@madridom az Instagramon
Fórumajánló
2017-05-30 17:00 e.gergo realmadrid.com
Ramos: „Csodálatos lenne háromszor Bajnokok Ligáját nyerni négy éven belül” Bajnokok LigájaNyilatkozatok

A hét már a Bajnokok Ligája döntőjéről szól, és tegnap a Juventus, ma pedig a Real Madrid csapatán volt a sor, hogy a játékosok és a trénerek egy nyílt nap keretén belül fogadják a sajtó munkatársait. 

Cristiano, Isco, Benzema, Kroos és Casemiro nyilatkozatait ide kattintva találjátok, Zidane szavait itt olvashatjátok, az ellenfél csapatából pedig nyilatkozott már Chiellini és Allegri, valamint a Juventus több játékosa is, többek közt Gonzalo Higuaín is.

Sergio Ramos nyilatkozata az Open Media Day-en: „Történelmi számunkra a duplázás lehetősége, és a Bajnokok Ligája címvédés is plusz motivációt ad nekünk. Kapitányként egy valóra vált álom lenne, és szinte már olyan szint lenne, amikor már békében meg is halhatnék. Remélhetőleg sikerül megszereznünk ezt a serleget, csodálatos lenne háromszor megnyerni négy éven belül. Ha valamit ki kéne emelni az eddigi szezonból, az az állandóság lenne, ezzel nyertük meg a bajnokságot is. Az is sokat számított, hogy milyen arcunkat mutattuk a nehéz pillanatokban. Jó hangulat van az öltözőn belül, és van egy egészséges verseny a posztokért. Zidane tudja, hogyan kezelje ezt, és elképesztően be van vonva a játékba a cserepad is mindig”.

Gareth Bale: „Fenomenálisan érzem magam, és felépültem. Ez egy különleges döntő, abban a városban játssza a csapat, ahol születtem, és egy lépésre vagyunk attól, hogy zsinórban kétszer is megnyerjük a Bajnokok Ligáját, ezzel pedig történelmet írjunk. Le kell játszanunk a meccset, és mindent bele kell adnunk. Nincsen titka a győzelemnek, csak a kemény munka számít. Egységesnek kell lennünk, és építenünk kell a korábbi győzelmi tapasztalatainkra. Megnyertük a bajnokságot, most pedig a bajnokok Ligájáért harcolunk majd, és ezt is haza akarjuk vinni”.

Keylor Navas: „Egy döntő sem könnyű. Egy nagyszerű ellenféllel nézünk majd szembe, akiket tisztelnünk kell. Jó erőnlétben vagyunk, és a világ összes akaratával dolgozunk azon, hogy a legjobb formánkban érkezzünk a döntőre, és megnyerjük azt. Tudjuk, hogy történelmet írhatunk, és gondolunk is rá, de a legfontosabb motiváció csak az, hogy a trófeát megnyerjük. Remélem, hogy sikerülni fog. Együtt a szurkolókkal megpróbálunk majd bajnokká válni”.

Raphael Varane: „Nyugodtak vagyunk, megvan a tapasztalatunk a Bajnokok Ligája döntőket tekintve. Biztosak vagyunk a játékunkban, és tudjuk, hogy a tehetség nem elég, keményen is kell dolgoznunk azért, hogy játszhassunk ebben a csapatban és trófeákat nyerhessünk. Egy célért küzdünk. Az én koromban nagyszerű lenne háromszor is Bajnokok Ligáját nyerni. Nehéz ezt elérni, és a részleteken fog eldőlni a döntő, szóval az egész meccsen át koncentrálnunk kell majd”.

Álvaro Morata: „Ez egy döntő a Juventus ellen, akik egy nagyszerű csapat. Erőnlétileg nagyon jó kondícióban vagyunk, ezt a formát a szezonban a lehető legjobb pillanatban értük el. Nagyon izgatottak vagyunk a szombati meccs miatt. Tudjuk, hogy történelmet írhatunk, de erre most nem szabad gondolnunk. Játsszuk le a hátralévő egy meccsünket, és próbáljuk meg megnyerni. Köszönjük a szurkolóknak a támogatásukat. Ez az utolsó lépésünk a szezonban, és győzni megyünk majd a döntőbe, hogy tovább írjuk a történelmet”.

Mateo Kovacic: „Erre a meccsre is ugyanúgy készülünk, mint a többire, mert mindegyik mérkőzés fontos. Ez egy döntő, de azt a munkát szeretnénk folytatni, amit eddig végeztünk. Szeretnénk nyerni és történelmet írni. Nagyon jó volt eddig a szezonunk, mindenki fantasztikus munkát végzett, és ez nagyon fontos. A Juventus nagyon jó védelemmel rendelkezik, de nálunk vannak a legjobb támadók. Csak a saját játékunk izgat minket. Alázattal és jól kell majd játszanunk, ha nyerni szeretnénk”.

A hozzászólásokat keresed? Új otthonuk a Fórum! Regisztrálj és vegyél részt Te is az aktualitások és mérkőzések kibeszélésében!

Irány a fórum!
Teljes menetrend