Madridom.hu
@madridom az Instagramon
Fórumajánló
2017-06-02 23:14 e.gergo juventus.com
Allegri: „Egész szezonban erre a mérkőzésre készültünk” Bajnokok LigájaNyilatkozatok

A Real Madrid elleni Bajnokok Ligája döntő előtt természetesen a Juventus vezetőedzője, Massimiliano Allegri is a sajtó munkatársainak rendelkezésére állt a pénteki sajtótájékoztató keretein belül:

„A holnapi meccsért dolgoztunk az egész szezon során. Minden tőlünk telhetőt meg kell tennünk azért, hogy hazavigyük a trófeát. Címvédőként a Real Madrid a favorit, de tudjuk, hogy mit tettünk eddig, és hogy mit építettünk fel. Mindent bele fogunk adni, mindig többet, mint amennyit a Real”.

A Juventus és a Real Madrid összeállításáról: „A kispad most még döntőbb fontosságú lehet, mint bármikor korábban. Fel vagyunk készülve minden lehetséges Real Madrid felállásra. Van választásuk Isco és Bale között, Isco inkább középen játszik, és kiszámíthatatlanabb, mint Bale, de a védelmet védtelenebben hagyja, mint Bale”.

A győzelemért érkezett a csapat: „Ez egy döntő, és azok azért vannak, hogy az ember megnyerje őket. Amit csak eddig tettünk a szezon során, az mind az erre a meccsre való felkészülés volt. Holnap a saját játékunkat kell játszanunk, és nem szabad az ellenfelünkre vagy a statisztikákra gondolnunk. Óvatosan kell olvasnunk a játékot, és akarattal és eltökéltséggel kell játszanunk”.

Ki kell használni a Real Madrid gyengeségeit: „Természetesen technikailag is jó meccset kell játszanunk, a döntők az apró részleteken múlnak. Meg kell állítanunk az ellenfelünk játékát, és a saját erősségeinkre kell építenünk ahhoz, hogy kihasználhassuk a gyengeségeiket”.

Mandzukic, Hugiaín, Díbala és Sandro: „Mandzukic sok mindent megnyert már pályafutása során, és ez nem a véletlen műve. Higuaín szenzációs volt a szezon során, világklasszis játékos, és semmit nem kell bizonyítania. Dybala mentálisan sokat fejlődött a játékban a tavalyi szezonhoz képest, és kiváló teljesítményt nyújt. Sandro egy szinten van Marcelóval a posztjukon”.

Nincsen nyomás a csapaton: „Nem lehet nyomás rajtunk holnap. Nem szabad a triplázásra gondolnunk, vagy arra, hogy újraírjuk a történelmet. Ez egy döntő, és semmi másra nem szabad gondolnunk, mint arra, hogy megnyerjük a meccset, és egy trófeával hagyjuk el Cardiffot. Sokkal jobb csapat vagyunk, mint amilyenek két évvel ezelőtt voltunk. Magabiztosabbak vagyunk. Nem gyakran fordul elő egy csapattal, hogy három éven belül kétszer is döntőbe kerül”.

Buffon: „Kellő félelem és tisztelet van bennünk, de tisztában vagyunk a képességeinkkel”

A hozzászólásokat keresed? Új otthonuk a Fórum! Regisztrálj és vegyél részt Te is az aktualitások és mérkőzések kibeszélésében!

Irány a fórum!
Teljes menetrend