-->

Marco Asensio keretes szerkezetbe foglalta a Real Madrid 2016/17-es szezonját, hiszen ő lőtte az idény első és utolsó góljait is a klub tétmérkőzésein. A spanyol titán a szezon vége után sem volt rest, most éppen a válogatottban virgonckodik.

A játékos összesen tíz gólt szerzett a szezon során, ehhez 1918 játékpercre volt szüksége, amit harmincnyolc mérkőzés alatt halmozott fel. A tíz gól a versenysorozatok között a következő megoszlás szerint alakult: három-három a bajnokságban, a Bajnokok Ligájában és a kupában egyaránt, valamint egy az UEFA Európai Szuperkupában. A debütálások nagymestere, hiszen első Európai Szuperkupa meccsén, első bajnokiján, és első kupameccsén is eredményes tudott lenni. A csapat a szezont egyébként 173 góllal zárta, ebből lőtte Asensio az elsőt és az utolsót.

Asensio harmincnyolc mérkőzéssel zárta az idényt, ebből huszonkilencet megnyert, hatszor döntetlent játszott és csupán háromszor kapott ki. A szezon során gólpasszokat is osztott, szám szerint hármat, a szezon végén egyéni trófeagyűjteménye pedig négy serleggel bővült. A Real Madrid videóösszeállítása Marco Asensio tíz góljáról alább tekinthető meg, egy szavunk van rá: zseniális!

asensio-10 – Streamable

Szeretnéd, ha saját véleményed is megjelenne nálunk? Kattints ide és tudj meg többet
További hírek:
Bezárás