Madridom.hu
@madridom az Instagramon
Fórumajánló
2017-06-19 07:55 Realista24 marca.com
Asensio, aki két éve 1000 euróért focizott Egyéb hírek

Talán bátran kijelenthetjük, hogy a szezon egyik legkellemesebb meglepetése Marco Asensio volt. A fiatal játékos olyan teljesítményt rakott le, hogy már a klubon belül is az egyik legnagyobb kincsként tekintenek rá. Ennek megfelelően új szerződést is kap, aminek értelmében a fizetése évi 3,5 millió euróra fog nőni, és kivásárlási ára is csillagászati lesz, egészen pontosan 350 millió euró.

Azonban nem volt ez mindig így. A 2014/2015-ös szezonban, amikor Marco, aki most az U21-es spanyol válogatottat cipeli a hátán, még csak 18 éves volt, 1000 eurót keresett egy hónapban. Édesapjával és testvérével élt együtt, előbbi a helyi szupermarketben dolgozott, testvére pedig rendőrnek tanult.

Abban a szezonban, októberben a Marca újságírója felkereste őt és családját, és beszámolt arról, hogy a Mallorca játékosa a jövő egyik nagy csillaga, aki remek karakterrel rendelkezik, és mindezek mellett alázatos is.

„Ha figyeled, akkor mindig mosolyt fogsz látni az arcán, amikor focizik” – mondta a testvére, Igor akkor októberben. Akkor sokan mások nyilatkoztak Asensióval kapcsolatban, aki azóta a Real Madrid és Spanyolország egyik csillaga lett. Hosszú utat járt be két szezon alatt, és már csak egy lépés választja el attól, hogy örökre elkötelezze magát szeretett klubjához.

A hozzászólásokat keresed? Új otthonuk a Fórum! Regisztrálj és vegyél részt Te is az aktualitások és mérkőzések kibeszélésében!

Irány a fórum!
Teljes menetrend