-->

Talán bátran kijelenthetjük, hogy a szezon egyik legkellemesebb meglepetése Marco Asensio volt. A fiatal játékos olyan teljesítményt rakott le, hogy már a klubon belül is az egyik legnagyobb kincsként tekintenek rá. Ennek megfelelően új szerződést is kap, aminek értelmében a fizetése évi 3,5 millió euróra fog nőni, és kivásárlási ára is csillagászati lesz, egészen pontosan 350 millió euró.

Azonban nem volt ez mindig így. A 2014/2015-ös szezonban, amikor Marco, aki most az U21-es spanyol válogatottat cipeli a hátán, még csak 18 éves volt, 1000 eurót keresett egy hónapban. Édesapjával és testvérével élt együtt, előbbi a helyi szupermarketben dolgozott, testvére pedig rendőrnek tanult.

Abban a szezonban, októberben a Marca újságírója felkereste őt és családját, és beszámolt arról, hogy a Mallorca játékosa a jövő egyik nagy csillaga, aki remek karakterrel rendelkezik, és mindezek mellett alázatos is.

“Ha figyeled, akkor mindig mosolyt fogsz látni az arcán, amikor focizik” – mondta a testvére, Igor akkor októberben. Akkor sokan mások nyilatkoztak Asensióval kapcsolatban, aki azóta a Real Madrid és Spanyolország egyik csillaga lett. Hosszú utat járt be két szezon alatt, és már csak egy lépés választja el attól, hogy örökre elkötelezze magát szeretett klubjához.

Szeretnéd, ha saját véleményed is megjelenne nálunk? Kattints ide és tudj meg többet
További hírek:
Bezárás