-->

Az A Bola azt állítja, Cristiano Ronaldónak az volt a “parancsa” az ügynöke, Jorge Mendes felé, hogy vigye vissza Manchesterbe. Másról sem szólnak a hírek, mint Cristiano Ronaldóról, aki jelenleg a Konföderációs Kupán játszik, mégpedig igen jól, hiszen a legutóbbi mérkőzés legjobbjának is őt választották.

A portugál lap robbantotta az átigazolási szezon legnagyobb bombáját néhány napja, azt állítva, hogy Cristiano Ronaldo azonnal el akarja hagyni a Real Madridot. Gianluca Di Marzio jelentése szerint a portugál csillag vágya pedig nem más, mint hogy újra régi csapatában, a Manchester Unitedben játszhasson.

Az újság olasz verziója szerint a játékos azt mondta ügynökének, hogy “kerüljön bármibe”, de intézze el, hogy újra az angol csapat mezében szerepelhessen. Ez pedig azt jelentené, hogy José Mourinho és Ronaldo újra együtt kellene, hogy dolgozzon. A két portugál kapcsolata a jelentések szerint nem volt felhőtlen a Real Madridban, Mourinho utolsó heteiben, azonban ha hinni lehet a híreknek, mindezen konfliktusok már a múlté, hiszen Mourinho ott volt Ronaldo filmjének londoni premierjén is.

Természetesen biztosak lehetünk benne, hogy hamarosan egy ehhez hasonló cikk fog megszületni arról, hogy Mendes a Paris Saint-Germainnal egyezett meg mindenben, illetve Carlo Ancelotti is meggyőzte arról a portugált, hogy a Bayern Münchennél a helye. Hosszú nyárnak nézünk elébe…

Szeretnéd, ha saját véleményed is megjelenne nálunk? Kattints ide és tudj meg többet
További hírek:
Bezárás