-->

A La Liga elnöke Cristiano Ronaldo adóügyével kapcsolatban: “Biztos vagyok benne, hogy nincsen szó bűncselekmény elkövetéséről.”

“Pozitív vagyok Cristiano ártatlanságával kapcsolatban”

Mint ismeretes, Cristiano Ronaldót azzal vádolják Spanyolországban, hogy bizonyos jövedelmeit elrejtette az adóhatóságok elől, így “megspórolva” több, mint tizennégy millió eurónyi adófizetési kötelezettséget. A négyszeres Aranylabdás játékos mellett korábban ügynöksége mellett a Real Madrid is kiállt hivatalos közlemény formájában, most pedig Javier Tebas, a La Liga elnöke nem győzi hangsúlyozni, hogy maximálisan hisz a portugál ártatlanságában. “Az őt körülvevőket ismervén, és annak tudatában, hogy milyen profikkal dolgozik együtt, én pozitív vagyok Cristiano ártatlanságával kapcsolatban. Olyan időket élünk, amikor a spanyol adóhivatallal kapcsolatos hírek szerint mindenki csaló. Biztos vagyok az ártatlanságában. Szentül hiszem, hogy nem követett el bűncselekményt.

“Hatalmas veszteség lenne”

Tebas beszélt továbbá Ronaldo esetleges távozásáról is: “Nem lehet pontosan kifejezni, de óriási veszteség érné a spanyol futballt, és negatív kihatással lenne a La Liga nemzetközi növekedésére is. Óriási veszteség lenne számunkra. Helyrehozhatatlan veszteség.”

Szeretnéd, ha saját véleményed is megjelenne nálunk? Kattints ide és tudj meg többet
További hírek:
Bezárás