A togói támadó a BBC-nek beszélt családi kapcsolatairól és egy furcsa levélről, amit testvére küldött a Santiago Bernabéu stadionnak címezve.

Emmanuel Adebayor 2011-ben rövid ideig tündökölt a Real Madridban. Noha José Mourinho is meg volt elégedve vele, és ő maga is szívesen maradt volna a klubnál, végül mégsem folytatta a Bernabéuban.

A BBC most interjút készített a togói támadóval, aki elárulta, távozásának az volt az egyik oka, hogy testvére levelet küldött a Királyi Gárdának, amelyben azt javasolta: ne szerződtessék őt le.

Adebayor mindent megtett, hogy Madridban maradhasson

“Mindent megtettem annak érdekében, hogy Madridban maradjak, de a testvérem miatt nem maradhattam ott, mert levelet küldött a klubnak… az Adebayor család hivatalos iratot intézett a Real Madrid felé, hogy ne tartsanak meg. Nem azt mondom, hogy emiatt kellett távoznom, de valamennyit számított. Ha csak tíz százalékot is, de az is sok volt ebben az esetben” – mondta Adebayor, aki jelenleg a török Basakhesirben futballozik.

A korábban az Arsenalban és a Tottenhamben is megforduló csatár köztudottan nem ápol túl jó kapcsolatot a családjával, akikkel keveset beszél.
Több ízben is kijelentette, hogy családja soha nem érintkezett vele, amikor sérült volt vagy sportolási problémákkal küzdött, ugyanakkor ha pénzre volt szükségük, akkor felkeresték őt.

Szeretnéd, ha saját véleményed is megjelenne nálunk? Kattints ide és tudj meg többet
További hírek:
Bezárás