A togói támadó a BBC-nek beszélt családi kapcsolatairól és egy furcsa levélről, amit testvére küldött a Santiago Bernabéu stadionnak címezve.

Emmanuel Adebayor 2011-ben rövid ideig tündökölt a Real Madridban. Noha José Mourinho is meg volt elégedve vele, és ő maga is szívesen maradt volna a klubnál, végül mégsem folytatta a Bernabéuban.

A BBC most interjút készített a togói támadóval, aki elárulta, távozásának az volt az egyik oka, hogy testvére levelet küldött a Királyi Gárdának, amelyben azt javasolta: ne szerződtessék őt le.

Adebayor mindent megtett, hogy Madridban maradhasson

“Mindent megtettem annak érdekében, hogy Madridban maradjak, de a testvérem miatt nem maradhattam ott, mert levelet küldött a klubnak… az Adebayor család hivatalos iratot intézett a Real Madrid felé, hogy ne tartsanak meg. Nem azt mondom, hogy emiatt kellett távoznom, de valamennyit számított. Ha csak tíz százalékot is, de az is sok volt ebben az esetben” – mondta Adebayor, aki jelenleg a török Basakhesirben futballozik.

A korábban az Arsenalban és a Tottenhamben is megforduló csatár köztudottan nem ápol túl jó kapcsolatot a családjával, akikkel keveset beszél.
Több ízben is kijelentette, hogy családja soha nem érintkezett vele, amikor sérült volt vagy sportolási problémákkal küzdött, ugyanakkor ha pénzre volt szükségük, akkor felkeresték őt.

További hírek:
Bezárás