“Ez a tizenötödik idényem, és minden évben egyre büszkébb vagyok, hogy ebben a klubban játszhatok” – jelentette ki Carvajal.

Tizenöt idény alatt nagyon sok minden történt Carvajallal a Real Madrid játékosaként, többek között az is, hogy lenyűgöző trófeás vitrinnel büszkélkedhet, benne három Bajnokok Ligája serleggel. A spanyol jobbhátvéd a Realmadrid.com-nak és a Realmadrid TV-nek beszélt az új kihívásokról: “Igazán izgatottan és lelkesen várjuk a szezonkezdetet. Még mindig nagyon sok van ebben a csapatban. Mindent meg akarunk nyerni, amit csak lehetséges, igazán ambiciózus a csapat.”

“Mindent meg akarunk adni, sok érmet akarunk szerezni a Real Madrid szurkolóinak. Ez a tizenötödik idényem, és minden évben egyre büszkébb vagyok, hogy ebben a klubban játszhatok. Remélem, hogy még sok éven keresztül itt leszek. Csak köszönettel tartozom a klubnak, mindazért, amit megadott nekem.”

Az előszezon

“A mai napi edzés elég megerőltető volt, sokat futottunk magas intenzitással, de ez olyan dolog, amire szükségünk van. Ha minden fronton talpon akarunk maradni, akkor száz százalékosan kell várnunk az áprilisi-márciusi időszakot, ezek a hetek a szenvedésről szólnak.”

Felkészülés a Szuperkupára

“Emlékszem, hogy a tavalyi Szuperkupa döntőben a Sevilla ellen az utolsó percekben is képesek voltunk küzdeni az erőnlétünknek köszönhetően, ami döntő lehet az egész szezon során.”

Szeretnéd, ha saját véleményed is megjelenne nálunk? Kattints ide és tudj meg többet
További hírek:
Bezárás