Madridom.hu
@madridom az Instagramon
Fórumajánló
2017-07-17 14:00 Victor as.com
Morata fél lábbal Milánóban? Átigazolási hírekKacsaszezon

Ugyan a spanyol támadó korábban kijelentette, hogy nem játszana a Juventuson kívül más olasz csapatban, ám most úgy tűnik, hogy megváltoztatta az álláspontját.

Olaszországban nincsenek kétségek: Alvaro Morata hamarosan az AC Milan játékosa lesz. Marco Fassone, a Rossoneri klubigazgatója megerősítette, hogy érdeklődnek a Real Madrid támadója iránt, és kijelentette, hogy a tárgyalások az elmúlt néhány órában rendkívüli ütemben előrehaladtak.

A Madrid meghallgatja a Milan ajánlatát

A La Gazzetta dello Sport még ennél is tovább megy, és azt állítja, hogy a spanyol játékos már csak egy lépésre van attól, hogy Milánóba tegye át a székhelyét. A Királyi Gárda hajlandó lenne meghallgatni az AC Milan 70 millió eurós ajánlatát, így Morata egy évvel azután, hogy visszatért a Santiago Bernabéuba, máris klubot válthat. A spanyol bajnokságban és a Bajnokok Ligájában nyújtott teljesítményével nagyban hozzájárult a csapat duplázásához, azonban nagyon úgy tűnik, még ez sem bizonyult elegendőnek ahhoz, hogy garantált helye legyen a kezdőcsapatban.

Az olaszok egy másik támadó, Pierre-Emerick Aubameyang iránt is élénken érdeklődnek, és a játékos klubjánál, a Borussia Dortmundnál azt mondták, hogy mindent elintéznek ezen a héten. A kérdés már csak az, hogy a Vincenzo Montella vezette piros-fekete együttesnek mindkét támadóra szüksége van, vagy választani fognak közülük?

Az új Milan vonzereje

A Bajnokok Ligája döntőjét követően Morata kijelentette, hogy képtelen lenne más olasz csapat mezét magára húzni, mert annyira megszerette a Juventust az ott töltött esztendő alatt. Úgy tűnik azonban, hogy a Rosseneri új projektje – amely meghaladta már az átigazolási piacon a 200 millió eurót – megváltoztatta az álláspontját.

A hozzászólásokat keresed? Új otthonuk a Fórum! Regisztrálj és vegyél részt Te is az aktualitások és mérkőzések kibeszélésében!

Irány a fórum!
Teljes menetrend