2A Vörös Ördögök a Los Angeles Galaxy-val játszottak edzőmérkőzést, amelyet 5-2-re meg is nyertek, az ezt követő sajtótájékoztatón ragadta meg az alkalmat néhány újságíró, hogy újfent a Real Madrid játékosairól kérdezze a portugál szakembert.

José Mourinho, a Real Madrid korábbi, a Manchester United jelenlegi edzője a napokban már elmondta, hogy szerintük tisztességes ajánlatot tettek Morataért, amit végül a spanyolok nem fogadtak el. Ezeket a szavait most újra megerősítette, és beszélt Cristiano Ronaldo leigazolásának esélyeiről is.

“Nem gondolkodunk Cristiano Ronaldo leigazolásán. Ő túl fontos játékosa a klubjának, amelyik nagyszerű gazdasági helyzetben van, és nincs alapunk azt gondolni, hogy eligazolna onnan. Nem én vagyok a szószólója annak a klubnak, amelyik az idejét pazarolja lehetetlen küldetésekre, ezért nem is foglalkoztunk ezzel a kérdéssel.”

“Alvaro Morata kérdése Florentino Pérez és José Angel Sanchez körébe tartozik. A Madrid az egyetlen, aki megszabhatja az árát a játékosnak, és ahogy korábban mondtam, nem sikerült egyezségre jutnunk. Alattam debütált a csapatban, és figyelemmel követtem a fejlődését, de jelenleg úgy látom, hogy nagyon nehéz lenne leigazolni számunkra” – zárta a Real Madriddal kapcsolatos gondolatait Mourinho.

Szeretnéd, ha saját véleményed is megjelenne nálunk? Kattints ide és tudj meg többet
További hírek:
Bezárás