Madridom.hu
@madridom az Instagramon
Fórumajánló
2017-07-20 15:16 e.gergo realmadrid.com
Ceballos: „Szeretnék olyan nagyszerű játékosoktól tanulni, mint Modric és Kroos” Nyilatkozatok

Dani Ceballos ma kora délután megtartotta első hosszabb sajtótájékoztatóját a Real Madrid játékosaként. A nap korábbi programjai közé tartozott számára, hogy aláírta szerződését Florentino Pérez társaságában, majd ketten egy rövidebb sajtótájékoztatót tartottak, utána pedig a pálya felé vette az irányt, ahol megmutatta magát a közönségnek is.

Ceballos így kezdte délutáni sajtótájékoztatóját: „Hatalmas büszkeség számomra, hogy a Real Madrid mezét viselhetem, és ehhez a családhoz, egy nagyszerű klubhoz tartozhatok. Érzem a szurkolók szeretetét. Nagy itt a verseny a keretben, de nincsenek kétségeim. Itt akarok lenni, és keményen fogok edzeni, hogy meggyőzzem a csapatot arról, hogy helyem van itt. Megküzdök majd a helyemért a Real Madridban. Hatalmas elvárások vannak ebben a csapatban, és rengeteg fantasztikus játékossal osztozhatok az öltözőn, akiktől sokat fogok tanulni”.

Az elsődleges szempont számára a tanulás: „Szeretnék olyan nagyszerű játékosoktól tanulni, mint Modric és Kroos, és igyekszem olyanná válni, amilyenek ők is, és szeretnék a klub történelmének részese lenni. Itt akartam játszani, és ez most valóra vált, a világ legjobb csapatában vagyok, és büszkén viselem ezt a mezt. Fiatal vagyok, és azért érkeztem, hogy keményen dolgozzak, konzisztens teljesítményt nyújtsak, és megmutassam Zidane-nak, hogy képes vagyok a Real Madridban játszani”.

Asensio szerepe a szerződés aláírásában: „Hosszú ideje beszélgettem már Asensióval, és a válogatottban azt mondta, hogy ha egyszer esélyem nyílik csatlakozni a Real Madridhoz, azt a lehetőséget meg kell ragadnom. Ő is igazi példakép számomra itt, hiszen szintén fiatalon érkezett a kerethez, és nagyon sikeres lett itt. Támogat engem, igazi barát. Kihasználta a lehetőségeit, és sok gólt szerzett, különösen a Bajnokok Ligájában. Igyekszem majd legalább olyan keményen dolgozni, mint ahogyan azt ő teszi”.

Ramosról: „Ramos, a csapat kapitányaként tárt karokkal üdvözölt a csapatnál. Tizenkilenc évesen igazolt a Real Madridhoz, szóval olyan kicsit, mintha párhuzamos utakon járnánk, és nagyon szeretném, ha egyszer én is olyan sikereket érhetnék majd el, mint amik neki sikerültek ebben a klubban”.

Céljai a Real Madridban: „Középső középpályásként érzem magam a legkomfortosabban a pályán, ahol lehetőségeket alakíthatok ki, és segíthetem a csapattársaimat. De alkalmazkodom ahhoz, amit Zidane mond nekem. Ő is egy igazi példakép, és sokat fogok tőle tanulni, jobb játékossá tesz majd engem. Igyekszem mindent megtenni a helyemért, és tanulni. Nem aggódom amiatt, hogy nem kapok elég játéklehetőséget, ez a világ legnagyobb klubja, és emiatt más dolgok adhatnak inkább okot az aggodalomra. Hatalmasak itt az elvárások a játékosok felé, szóval csak arra összpontosítok, hogy olyan keményen dolgozzak, amennyire csak tőlem telik. Tudom, hogy mit kell tennem. Nem aggaszt a kevesebb játékperc lehetősége. Fiatal vagyok, és világklasszisok vesznek körbe itt, akiktől tanulnom kell”.

Morata távozásáról: „Mindenki a saját döntéseiért felel, az enyém pedig az volt, hogy a világ legjobb csapatában játsszak”.

A hozzászólásokat keresed? Új otthonuk a Fórum! Regisztrálj és vegyél részt Te is az aktualitások és mérkőzések kibeszélésében!

Irány a fórum!
Teljes menetrend