Madridom.hu
@madridom az Instagramon
Fórumajánló
2017-08-05 11:26 ___Samy___ marca.com
Zidane nem ad pihenőt Edzés

Bár valószínűleg nem fognak neki örülni, de a Real Madrid kerete nem lepődik meg azon, hogy a csapat edzője, Zinedine Zidane nem ad nekik extra pihenőt a Manchester United elleni Európai Szuperkupa mérkőzés előtt.

A gyenge amerikai előszezont elfeledhetik azzal, ha legyőzik a korábbi edzőjük, José Mourinho jelenlegi csapatát.

”Az utolsó mérkőzésünket játsszuk, aztán nem lesz túl sok időnk felkészülni a Szuperkupára” – mondta Zinedine Zidane az MLS All-Stars elleni mérkőzés előtt.

A keret és a stáb 23 napot töltött el távol az ”otthontól”, majd csütörtökön érkeztek vissza Madridba, ahol már a mai nap folyamán meg is kezdik a felkészülést a keddi összecsapásra. Hétfőn lesz Madridban az utolsó edzés, mielőtt elindulnak Macedóniába.

Zidane arra használja ezt a három napot, hogy kizárólag a kezdő 11-el foglalkozzon, és felméri az ellenfél csapatának gyenge pontjait. A francia edző egyáltalán nem aggódik. Úgy gondolja, hogy az elsőszezonban lejátszott mérkőzések végeredményei nem jelentenek sokat, egyedül a kemény munka számít, különösen az első 16 nap.

Zidane-nak csak egyetlen játékos okoz fejtörést a kezdőcsapat összeállításánál, mégpedig Marco Asensio. Ő szerepelt a Barcelona elleni felkészülési mérkőzésen Isco helyett a kezdőcsapatban, ám ezúttal Gareth Bale-t szoríthatja ki.

Sergio Ramos bár a többiekkel edz, de saját edzéstervet is követ a fülproblémái miatt. Chicagóban a gyorsaságán dolgozott, így elvileg készen fog állni a Vörös Ördögök elleni mérkőzésre.

Az edzésről részletesen

A munka intenzitása kisebb lesz Valdebebasban, mint az előszezon során, mivel a csapat már elvégezte Antonio Pintus ”házifeladatát” az Egyesült Államokban, és jó formában fognak megérkezni a Manchester United elleni mérkőzésre.

A hibák korrigálva lesznek, aminek a nagy része koncentráció hiány miatt következett be. Ezekből sok gólt is kapott a csapat az elmúlt pár mérkőzésen.

Zidane meg van győződve arról, hogy a játékosai rendben vannak, és mikor már élesben megy a dolog, akkor minden más lesz.

A hozzászólásokat keresed? Új otthonuk a Fórum! Regisztrálj és vegyél részt Te is az aktualitások és mérkőzések kibeszélésében!

Irány a fórum!
Teljes menetrend