Madridom.hu
@madridom az Instagramon
Fórumajánló
2017-08-06 11:09 Tromposch Ádám as.com
Feketében az újabb címvédésért UEFA Szuperkupa

Kedden a Manchester United ellen már trófeáért küzd a Real Madrid, így rögtön debütál is a csapat második számú szerelése, a fekete-zöld mez.

A meccset Macedóniában, Szkopje városában játsszák majd, augusztus 8-án este 20:45-től. A hivatalos információk szerint pedig nem a hazai, fehér szerelésében lép majd pályára a csapat, hanem az új, fekete mezben. Mindehhez a hírek szerint fehér zoknit kell majd viselniük, hogy minél jobban elüssenek az ellenfél szerelésétől. 

Nem ez lesz az első alkalom, hogy a Real Madrid feketében lép pályára egy európai kupadöntőben. 2000-ben, Párizsban a BL-döntőben is feketében játszottak a játékosok, akkor a Valencia volt az ellenfél, a Real Madrid pedig 3-0-ra nyerte meg a meccset.

Kedden először rendeznek ilyen mérkőzést Szkopje városában, a Real Madrid pedig nagyon szeretné megvédeni a címét, miután tavaly is megnyerte ezt a kupát, akkor a Sevilla ellen, 3-2-re. Utoljára az AC Milan tudta megvédeni ezt a címet, még 1989-90-ben. A Madrid eddig háromszor nyerte meg ezt a trófeát, míg a United csak egyszer – 1991-ben, akkor változtatták meg a szabályokat, így már csak egy meccsen dől el a kupa sorsa.

A hozzászólásokat keresed? Új otthonuk a Fórum! Regisztrálj és vegyél részt Te is az aktualitások és mérkőzések kibeszélésében!

Irány a fórum!
Teljes menetrend