A Real Madrid holnap este a Manchester Uniteddel csap össze az UEFA Európai Szuperkupa döntőjében, a találkozó előtti napon, ahogyan ez lenni szokott, megvoltak a meccs előtti sajtótájékoztatók is. A Real Madridot Zinedine Zidane vezetőedzőn kívül Marcelo és Sergio Ramos képviselte, a brazil bekk szavait alább olvashatjátok:

A címvédés motiválja a csapatot: “Egy döntő vár ránk, és nagy akarattal fogunk játszani. Egyenlő felek küzdelme lesz ez a meccs, tudjuk, hogy a Manchester United egy nagyszerű csapat, és az előszezon során egy meccset már játszottunk is egymás ellen. A holnapi mérkőzés számít csak, és mi mindent bele fogunk adni. Az a motivációnk, hogy megvédjük ezt a címünket”.

A Bajnokok Ligája győzelemért keményen megküzdött a csapat, ennek a jutalma a holnapi meccs is: “A csapat rendben van. Megvolt az előszezonbeli felkészülésünk, és erőnléti szempontból jó munkát végeztünk. Várjuk már a holnapi meccset. Sokat dolgoztunk és szenvedtünk azért, hogy megnyerhessük a Bajnokok Ligáját, és ennek jutalma ez a holnapi meccs is. Jól érezzük magunkat, és mindent bele fogunk adni azért, hogy nyerhessünk holnap este”.

Különbség Mourinho és Zidane Real Madridja között: “Biztosan van különbség, de nem tudom megmondani, hogy mi. Mourinho sokat segített nekünk abban, hogy címekért harcolhassunk, és egy nagyszerű edző. Ami Zidane-t illeti, tudjátok jól, hogy miket nyertünk meg vele, és hogy mit gondolunk róla mi, játékosok. A különbség talán Zidane javára a megnyert címek, Mourinho javára pedig az ereje”.

Zidane: “Cristiano olyan formában van, mint a Bajnokok Ligája döntőjén pár hónapja”

Sergio Ramos: “Cristiano jelenléte akkor is sokat számít, ha éppen nem játszik”

Szeretnéd, ha saját véleményed is megjelenne nálunk? Kattints ide és tudj meg többet
További hírek:
Bezárás