A tegnapi 2-1-es győzelemmel végződő UEFA Szuperkupa döntő után a csapat edzője, elnöke valamint több játékosa is a média elé állt.

Zidane

„Rengeteg tehetség szorult a csapatba, és kemény munkával nagyszerű dolgokat érhetünk el. Éhesek vagyunk a sikerre, mindig csak többet akarunk. Közel tökéletesen játszottunk tegnap. Az első félidőben fantasztikusan teljesítettünk, és bár a második végén kicsit szenvedtünk, egy harmadik góllal kétség sem férhetett volna a győzelmünkhöz.”

„Megünnepeltük a győzelmet az öltözőben, de ez normális, sosem tudjuk ezt megunni. Kontrolláltuk a játéknak azon elemeit, ahol erősek, mint például a beívelések és az azok után kifejelt labdák begyűjtése és végig nyomás alatt tartottuk őket. A lehetőségeinket megbecsültük, és végig nyugodtak maradtunk. A csapat hozzáállása is példaértékű.”

„Tisztában vagyunk vele, hogy rengeteg nehezebb mérkőzésünk lesz a szezonban, sok jó ellenféllel. Az első rögtön vasárnap jön. Mindent bele akarunk majd ott adni, egyre jobbak és jobbak szeretnénk lenni. A mai találkozót nem lehet összehasonlítani az előszezonnal. Az elsőtől az utolsó percig koncentráltunk.”

„Képtelenség másfél óráig ugyanazon a szinten futballozni, ez benne a szép. Voltak nehéz pillanataink, de végig kontrolláltuk a mérkőzést. Olyan csapattal találkoztunk, akik tudják hogyan kell játszani és megnehezíteni az ellenfelük dolgát. Szeretnénk ezt a formát állandósítani és a lehető legtöbbet kihozni belőle. Nagyon hosszú szezon elé nézünk, és ez az év még nehezebb lesz, mint az eddigiek, de szeretnénk a maximumot nyújtani.”

„Nagyszerű fogadtatásban részesültünk, rengeteg Real Madrid szurkoló volt a stadionban. Szeretnénk mindenkinek megköszönni a támogatást.”

Ramos

„Amikor számodra kedvező az eredmény, és nincs már sok hátra, akkor az ellenfél mindent egy lapra feltéve támadhat, ahogy ez ma is történt, de képesek voltunk kivédekezni a maradék időt, mi voltunk a jobb csapat. Fontos a szezont egy ilyen nagyszerű trófea megnyerésével indítani.”

„Ma a jobb futball és az elhivatottság győzedelmeskedett. A Manchester megpróbált az íveléseikre építeni, hiszen több olyan játékosuk is van, akik kitűnőek a levegőben, de mi végig helyt álltunk és nyugodtak maradtunk. Nagyszerű teljesítményt nyújtottunk.”

„Nagyon boldog vagyok, és szeretném ezt a győzelmet a szurkolóinknak ajánlani, azoknak, akik elutaztak idáig, és azoknak, akik otthonról támogattak minket.”

 Bale

„Nagyszerű érzés, hogy egy újabb trófea került a gyűjteményünkbe. Nehéz mérkőzés volt, de végig kontrolláltunk és mindent megtettünk a győzelemért. Végig melegben edzettünk és ez ma este segített. Mindent meg szeretnénk nyerni.”

„Csak a futballra koncentrálok, nem figyelek semmiféle pletykára. Szeretek itt játszani és csak erre gondolok. Semmi sem változott.”

Navas

„Egy újabb trófea, de még mindig éhesek vagyunk a sikerre. Keményen dolgoztunk az előszezon során, hogy a lehető legjobb formába kerülhessünk és ma jó teljesítményt nyújtsunk. Boldog vagyok, hogy egy újabb trófea került a gyűjteményembe és részese lehettem a győzelemnek. Minden egyes sorozatot meg akarjuk nyerni, de lépésről lépésre szabad csak haladni. A következő mérkőzések is rettentő nehezek lesznek.”

Varane

„Nagyon keményen dolgoztunk az elmúlt hetekben. Boldogok vagyunk, mert mikor nagy a tét, a csapat mindig jól teljesít. Fizikailag nagyon jól fel voltunk készítve és kitűnő mérkőzést játszottunk. Nem tudom, hogy hol vannak a határaink, de keményen dolgozunk és tudjuk milyen nehéz és milyen áldozatokkal jár az, ha minden címet be akarunk gyűjteni. Folyamatosan fejlődni akarunk.”

Carvajal

„Örülök a gólpasszomnak, de ennek a trófeának sokkal jobban. Egész hónapban erre készültünk. Az emberek aggódhattak az előszezon eredményeit látva, de azok csak barátságos meccsek voltak, arra voltak jók, hogy felvegyük a ritmust. Keményen dolgoztunk és ez ma látható is volt a pályán. Néhány napon belül a Spanyol Szuperkupa vár ránk és két kemény ütközet.”

Florentino Perez

„Minden ilyen győzelem kielégítő. Lépésről lépésre haladunk, a következő feladat a Spanyol Szuperkupa elhódítása. Neymarral, vagy nélküle, a Barcelona egy nagyszerű csapat és két kemény mérkőzést fogunk játszani velük. Mindkettőn nyerni próbálunk majd, olyan elánnal játszva, ahogy azt ma tettük, itt Macedóniában. Utána a La Liga következik, ami teljesen más kávéház, oda kiegyensúlyozottság kell majd a trófea megszerzéséhez.”

„Fantasztikus játékosaink vannak, ahogy azt a BL győzelemnél is elmondtam. A legjobb, amit tehetünk, ha nem változtatunk a csapaton. Zidane is ezt mondta. Bale a Real Madrid játékosa, elégedettek vagyunk vele, a világ egyik legjobbja.”

 

Szeretnéd, ha saját véleményed is megjelenne nálunk? Kattints ide és tudj meg többet
További hírek:
Bezárás