A Real Madrid pár napja nyerte meg az Európai Szuperkupát a Manchester United ellenében, és hamarosan az FC Barcelona ellen fog pályára lépni a Spanyol Szuperkupáért, azonban szinte minden figyelem a spanyol bajnokságra összpontosul, a nagy kérdés, hogy a blancók meg tudják-e itt is védeni a címüket, vagy ismét új gazdája lesz a trónnak.

Számos szakoldal és szakértő bocsátkozott jóslatokba a bajnokság végkimenetlét illetően, és a többség szerint szoros küzdelem várható a spanyol bajnoki címért, nem képez kivételt ez alól a legújabb statisztikákon alapuló kimutatás sem. A Gracenote számítógépes rendszere több millió adatot és variánst feldolgozva arra a következtetésre jutott, hogy a Real Madrid meg fogja védeni a bajnoki címét, azonban csak a jobb gólkülönbségének köszönhetően.

A program szerint a Királyi Gárda és az FC Barcelona is 90-90 pontot fognak szerezni, a harmadik pedig az Atlético Madrid lesz 80 ponttal. A Girona, a Deportivo és a Leganés pedig búcsúzni fog a spanyol első osztálytól. Bizonyára minden madridista aláírná ezt a bajnoki sorrendet, de valljuk be őszintén, senki nem lenne szomorú, ha egy kicsit nyugodtabb végjátékkal sikerülne újra elhódítani a bajnoki trófeát Zidane fiainak.

Szeretnéd, ha saját véleményed is megjelenne nálunk? Kattints ide és tudj meg többet
További hírek:
Bezárás