Madridom.hu
@madridom az Instagramon
Fórumajánló
2017-08-11 10:20 e.gergo corrieredellosport.it
Rómában reménykednek Nacho érkezésében Átigazolási hírekKacsaszezon

Az AS Roma csapatánál reménykednek abban, hogy esetleg sikerülhet megszerezniük a Real Madrid sokoldalú védőjét, Nachót. Monchi, az AS Roma sportigazgatója a spanyol bekkel erősítené meg csapata védelmét, aki a hírek szerint nem elégedett a tartalékos szerepével Madridban.

Az olasz Corriere dello Sport mai beszámolója szerint Nacho megkérte Zidane-t, hogy engedje el őt, mert több játéklehetőséget szeretne kapni. Nacho már 27 éves, és a Real Madridban bár rendre bizonyít amikor játszik, így sem tud beférkőzni a stabil kezdőcsapatba, emiatt pedig távozna Madridból, legalábbis erről írnak az olaszok. A hírek szerint 15 millió euróért találhatna új otthont a Real Madrid spanyol védője, de Rómában elsősorban kölcsönszerződésben és vásárlási opcióban gondolkoznak.

Nachónak 2020-ig szól jelenlegi kontraktusa a Real Madriddal, és a jelenlegi piaci árak mellett ez a tizenöt millió eurós pletyka több, mint nevetséges egy olyan sokoldalú és profi játékosért, mint amilyen Nacho. A madridi nevelésű védő korábbi nyilatkozatait, és helyi múltját tekintve közel elképzelhetetlen, hogy valaha is megfordult a fejében a távozás gondolata, Nachóról lévén szó erős fenntartásokkal érdemes kezelni ezt a hírt.

Nacho, aki sosem kapja meg a kijáró elismerést

A hozzászólásokat keresed? Új otthonuk a Fórum! Regisztrálj és vegyél részt Te is az aktualitások és mérkőzések kibeszélésében!

Irány a fórum!
Teljes menetrend