Cristiano Ronaldo nem olyan tehetséges, mint Ronaldo Nazario, viszont a kemény munka a világ legjobbjává tette őt – ezen a véleményen van Arrigo Sacchi, az olasz válogatott korábbi szövetségi kapitánya, aki a Real Madridnál is betöltött egy évig sportigazgatói szerepet korábban.

Arrigo Sacchi az olasz Corriere dello Sport lapnak adott interjújában beszélt a portugál válogatott világsztárról: “Egyszer elmentem találkozni Carlo Ancelottival, amikor a Real Madridnál volt. Tudjátok, hogy ki dolgozott ott másfél órával az edzés kezdete előtt? Cristiano Ronaldo. A brazil Ronaldo tehetségesebb volt, de nem tartott ki olyan sokáig, mert nem akart annyit dolgozni. Cristiano Ronaldo egy példaértékű profi. Ha nem születsz tehetségesnek, nap mint nap keményen kell dolgoznod azért, hogy ezt ellensúlyozni tudd. Ilyen ember ő is, és ezzel felemeli a Real Madridot, a Real Madrid pedig felemeli őt”.

A Real Madrid és Cristiano Ronaldo következő kihívása az FC Barcelona ellen következik majd vasárnap este, amikor a Spanyol Szuperkupa kétmérkőzéses fináléjának első összecsapása alkalmával látogatnak Barcelonába, a Camp Nou stadionba. A találkozót Magyarországon a DigiSport 1 televíziós csatorna közvetíti majd élőben, a kezdő sípszó 22:00-kor hangzik majd el.

Szeretnéd, ha saját véleményed is megjelenne nálunk? Kattints ide és tudj meg többet
További hírek:
Bezárás