Sergio Ramos, a Real Madrid csapatkapitánya tizenharmadik szezonjára készül a spanyol fővárosi alakulatban. Kétség kívül az utóbbi évek egyik legmeghatározóbb játékosa volt a csapatnak, legújabb szezonját pedig máris trófeával ünnepelhette a csapattársakkal közösen – az elsővel abból a hatból, amiért versenybe száll idén a Real Madrid.

2005-ös debütálása óta Sergio Ramos 523 tétmérkőzésen öltötte magára a Királyi Gárda szerelését, nála csak tizenegy másik játékos szerepelt itt ennél is többször a klub történelme során, a sorban előtte Roberto Carlos áll 527 meccsel, majd Guti 542-vel. Sergio Ramos nem csak a mérkőzések, de a trófeák számában is kiemelkedik a mezőnyből, összesen tizenhat serleget gyűjtött be a csapattal, mióta csatlakozott a Realhoz, ezek közül is kiemelkedik a közelmúltban megszerzett három Bajnokok Ligája serleg, a 2 FIFA Klubvilágbajnoki cím, és négy bajnoki aranyérem.

Sergio Ramos a pályán és azon kívül is igazi vezéregyéniség, és 523 mérkőzésén védő léte ellenére 68 alkalommal volt eredményes, ezek közül is a milánói és lisszaboni Bajnokok Ligája döntőkben szerzett góljaira emlékeznek talán a legtöbben. Ráadásul évről-évre jobban termeli a gólokat a spanyol védő, a tavalyi volt pályafutása legeredményesebb idénye, amikor tíz gólt szerzett. Vigyázat, hidegrázós videó következik:

ramos – Streamable

Szeretnéd, ha saját véleményed is megjelenne nálunk? Kattints ide és tudj meg többet
További hírek:
Bezárás