Zinedine Zidane boldog ember, elégedett edző, ez pedig kihatással van a mindennapi munkájára, aminek az eredményét nem csak ő és csapata, hanem a világon minden madridista élvezi. Nem véletlen tehát, hogy a legfrissebb hírek szerint akkor sem fog kétségbe esni, ha nem lesz új érkező a csapatban, azonban azt sem szeretné, hogy távozó legyen, azaz Achraf és Mayoral maradása is egyre biztosabbnak tűnik.

Alighogy véget ért a Bajnokok Ligája, és Sergio Ramos magasba emelte a trófeát, Perez és Zidane megbeszélést tartottak, ahol arra a következtetésre jutottak, hogy újra képesek lesznek elhódítani Európa legrangosabb kupáját, ha a csapat nem kerül megbontásra. Igaz, azóta nincs a csapattal Pepe, James és Morata sem, azonban előbbi kettő már akkor is fél lábbal a csapaton kívül volt, egyedül a spanyol támadót akarta megtartani a francia mester.

Június negyedike óta tehát számos változás történt a csapat körül, kezdve a távozóktól, Cristiano Ronaldo adóügyén át az új igazolásokig, egy dolog azonban nem változott, Zidane ugyanabban a szellemiségben folytatja a munkát, ahol az előző szezon végén abbahagyta. Igaz, hogy James és Morata távozásával 30 gól is “eligazolt” a csapattól, de a francia szakember úgy véli, hogy az új játékosok képesek lesznek betölteni az űrt, és nem szeretné a csapaton belüli hierarchiát megbontani egy sztárigazolás érkezésével, mint például Mbappé, Dembele vagy éppen Dybala, akiknek az érkezése felborítana mindenféle fizetési és pénzügyi rendszert, amelyet hosszú évek alatt alakított ki a klubvezetés.

Zidane eredetileg szerette volna, ha Mbappé marad még egy évet Franciaországban, és csak egy év múlva csatlakozik a spanyol bajnokhoz, de mára a Real Madrid már megemésztette azt, hogy Mbappé nem fog hozzájuk igazolni, miután a hírek szerint a párizsi klub Neymar után – akit “ingyen” szereztek – rá is kivetette a hálóját, és akiért 180-200 millió eurót fizetne, és nettó 12 millió eurós fizetést biztosítana neki.

A hat kupa megszerzése mellett egy nagy cél lebeg Zidane szeme előtt, megverni a Barcelonát, minden fronton.

Szeretnéd, ha saját véleményed is megjelenne nálunk? Kattints ide és tudj meg többet
További hírek:
Bezárás