Madridom.hu
@madridom az Instagramon
Fórumajánló
2017-08-14 00:55 e.gergo realmadrid.com
Zidane: „Nem fogok a játékvezetővel foglalkozni” NyilatkozatokSpanyol Szuperkupa

A Real Madrid 3-1 arányban győzött az ősi rivális FC Barcelona otthonában, a találkozó után pedig Sergio Ramoson kívül természetesen a blancók vezetőedzője, Zinedine Zidane is nyilatkozott.

Cristiano kiállítása: „Nem fogok a játékvezetővel foglalkozni, mert nagyszerű meccsünk volt. Cristiano kiállítása zavar engem, mert lehet, hogy nem volt büntető, de a sárga lap ettől függetlenül szerintem kicsit erős volt. A csapatra büszke vagyok, mert nagyon jól teljesítettek, és az utolsó percig hittek a győzelemben. Ez egy meccs volt, de egy visszavágó még vár ránk szerdán”.

„Nincsen A vagy B csapatunk. Mindannyian egy célért dolgozunk. Nekem kell a csapatot összeállítanom, és nekem kell a cseréket is menedzselnem. Az a jó, hogy bárki is játsszon, bármikor, mindig nagyon jól teszik a dolgukat a játékosok. Mindannyian összpontosítanak a feladatukra, és egy edzőt ez elégedettséggel tölt el”.

Asensio teljesítményének értékelése: „Gyors játékos, aki ügyesen mozog a vonalak között, és remekül eltalálja a labdát. Semmi újdonság nincsen ebben, boldogak vagyunk, hogy itt van velünk. Nem könnyű egy ilyen meccsre beállni a hajrában, de akkor is különbséget tud tenni a pályán, ha csak 15-20 percet játszik. De a többieket is ki lehetne emelni, mint Isco vagy épp Kovacic, vagy a többiek… A csapatot kell kihangsúlyoznunk”.

Semmi nem dőlt még el: „Örülnünk kell a mai teljesítményünknek, de természetesen még nem dőlt el a Szuperkupa döntő sorsa, szerdán vár ránk egy visszavágó. A mai napot ki kell élveznünk, holnaptól pedig már a szerdai meccsre kell gondolnunk”.

Kovacic meccsének értékelése: „Nagyszerű meccse volt, csodásan tette a dolgát. Beszéltem vele egy kicsit a meccs előtt. Nagyon örülök a teljesítményének, elégedett voltam ma vele, mint mindig. A sérülése nem tűnik komolynak”.

Iscóról: „Mikor ideigazolt Madridba, közel voltam a felnőtt csapathoz, de mégis messze kicsit. De nyomon követtem az edzéseit, és tudtam, hogy időre és sok játéklehetőségre van itt szüksége. Nehéz volt ma elvenni tőle a labdát. Örülök neki, és a csapatnak is. Így kell folytatnunk a munkát, még csak most kezdtünk igazán”.

Ramos: „Nagyon nehéz ellenfél ellen nyertünk”

Jegyzőkönyv: FC Barcelona – Real Madrid (Spanyol Szuperkupa)

A hozzászólásokat keresed? Új otthonuk a Fórum! Regisztrálj és vegyél részt Te is az aktualitások és mérkőzések kibeszélésében!

Irány a fórum!
Teljes menetrend