Madridom.hu
@madridom az Instagramon
Fórumajánló
2017-08-17 15:40 Realista24 marca.com
Dani Ceballos: „Egy álmom vált valóra” El ClásicoNyilatkozatok

A Real Madridnak a biztos vezetés tudatában, a tegnapi El Clásicón lehetősége nyílt arra, hogy pályára küldjön új igazolásai közül kettőt, név szerint Theo Hernandezt és Dani Ceballost. Utóbbi a mérkőzés után megkapta a lehetőséget, hogy nyilatkozzon debütálásával és érzéseivel kapcsolatban, és nem tagadta, hogy egy gyerekkori álma vált valóra.

„Minden nap, egyre jobban lenyűgöz a Real Madrid. Az első félidőben eldöntöttük a mérkőzést, én pedig úgy élveztem a meccset, mint bármelyik másik szurkoló” – kezdte értékelését a spanyol középpályás.

„Nagyon boldog vagyok, hogy debütálhattam a Bernabéu stadionban, és hogy győztünk a Barcelona ellen. Egy álmom vált valóra. A Bernabéuban játszani, úgy hogy a hazai csapat tagja vagy, csodálatos, teljesen le voltam nyűgözve.”

Ceballos ezek után kifejtette, hogy Asensio miként számolt be korábbi tapasztalataival kapcsolatban, amikor ő járt hasonló cipőben, nem sokkal a Real Madridba történő igazolása után.

„Abban a tudatban jöttem a Real Madridhoz, hogy ez a világ legjobb klubja, és Marco Asensio egy követendő példa számomra, hogy mindenki ki tudja érdemelni a neki járó lehetőséget. Semmi nem lep meg Asensióval kapcsolatban, ő a csapat kulcsjátékosa. Bárhonnan képes gólt szerezni, és reméljük, hogy ez így is marad” – zárta gondolatait Dani, aki végezetül elmondta, hogy minden lehetséges címet meg szeretnének nyerni a szezon során.

A hozzászólásokat keresed? Új otthonuk a Fórum! Regisztrálj és vegyél részt Te is az aktualitások és mérkőzések kibeszélésében!

Irány a fórum!
Teljes menetrend