Madridom.hu
@madridom az Instagramon
Fórumajánló
2017-08-22 10:29 e.gergo marca.com
Egy domináns Real Madrid születése Érdekességek, statisztikák

Casemiro gólja a Deportivo La Coruna ellen ikonikus volt, és biztosan sokáig emlékezni fogunk rá.

Negyvennégy passzt követően jutott az ellenfél kapujának hálójába a labda, a labdajáratásban pedig mind a tizenegy Real Madrid játékos részt vett, 107 másodpercig tartotta a labdát a Királyi Gárda, mielőtt megnövelték volna előnyüket a Deportivo la Coruna ellen. A Real Madrid első négy idei tétmérkőzése tökéletesen bemutatta, hogy miről is fog szólni ez a szezon: a csapat éretten tartja a labdát, mielőtt lecsapott volna az ellenfélre. A Deportivo elleni meccsen a Real Madrid 68.44%-ban birtokolta a labdát, és a MARCA beszámolója szerint összesen 648 sikeres passzt hajtottak végre (88.12%-os sikerrátával), továbbá mindhárom gól azon az este egyérintős befejezéssel született (Benzema lábáról Bale elé pattant a labda a kapu előtt, Marcelo Casemirónak adott gólpasszt, a walesi támadónk pedig Toni Kroos gólját készítette elő egy remek visszagurított passzal).

A Real Madrid összesen 823 passzkísérletet számlált a Riazorban, ez percenként több, mint kilenc, és bár a meccs nem mindig volt tökéletes, és a Depornak is adódtak gólszerzésre lehetőségei, mégis azt érezhettük, hogy a Madrid dominálja a teret. Ezért is fog sokáig megmaradni Casemiro gólja, mert az remekül jelképezi a Zidane-érát a Real Madridnál, a francia mester érkezésével új korszak vette kezdetét a csapatnál. Ha újra átélnéd a remek mezőnyjátékot és Casemiro gólját, kattint alábbi cikkünkre, amiben videót is találsz róla:

VIDEÓ: Ez aztán a csapatmunka! Éld újra a Deportivo elleni második gólunkat

A hozzászólásokat keresed? Új otthonuk a Fórum! Regisztrálj és vegyél részt Te is az aktualitások és mérkőzések kibeszélésében!

Irány a fórum!
Teljes menetrend