Madridom.hu
@madridom az Instagramon
Fórumajánló
2017-09-12 14:00 e.gergo realmadrid.com
Navas: „Az a célunk, hogy ismét megnyerjük a Bajnokok Ligáját” Bajnokok LigájaNyilatkozatok

Holnap kezdetét veszi a Real Madrid újabb kalandja a Bajnokok Ligájában, a ciprusi APOEL látogat Madridba a csoportmérkőzések első fordulójában. A találkozó előtti napon Zinedine Zidane mellett Keylor Navas állt a sajtó rendelkezésére a meccs előtti interjúk során.

Idén is a Bajnokok Ligája megnyerése a csapat célja: „Lehetőségünk van  ismét harcolni a Bajnokok Ligájáért, és ez nagyon motivál bennünket. Szép versenysorozat, és az a célunk, hogy ismét bajnokok legyünk benne. Minden meccsen küzdeni fogunk, és tiszteljük az ellenfeleinket. A labdarúgásban gyakran vannak olyan időszakok, amikor a dolgok nem úgy alakulnak, ahogyan azt szeretnéd. A csapat hozzáállása jó, és szervezetten játszunk. Vannak javítandó dolgok, de ezen a meccsen már ezekre is fogunk törekedni. Az elképzelésünk nem változik, kimegyünk a pályára és megpróbáljuk irányítani a meccset”.

A trófeákhoz vezető út sosem egyszerű: „Minden mérkőzés más és más. A bajnokságban a legutóbbi kettőt nem tudtuk megnyerni, de a holnapi meccset is komolyan, győzni akarással fogjuk megközelíteni. Mindannyian nagyon motiváltak vagyunk. Tudjuk, hogy a trófeákhoz vezető utak sosem egyszerűek, de motiváltak vagyunk, hogy haladjunk előre, és meccseket nyerjünk”.

A Real Madrid portugál csillagáról: „Cristiano Ronaldo a meglátásom szerint nagyon jól van, igazi példakép mindannyiunk számára. Mindig jó, ha a világ legjobb játékosa ott lehet veled a pályán, és Cristiano mindig sokat ad a csapatnak. A játéklehetősége jó neki is, és a csapatnak is. Mindig intenzíven és lelkesen edz, ezt a példát kell nekünk is követnünk. Cristiano rendesen fel van készülve, ezt a szezon elején is demonstrálta. Minden meccs más, de a benne lévő vágy és ambíció nagyon sokat jelent a csapatnak”.

Saját erőnlétéről: „A teljes előszezon nagyszerű volt ahhoz, hogy felkészüljünk a munkára. A barátságos meccsek is sokat segítenek abban, hogy formába lendüljünk, jó hogy ezekben részt vehettem idén”.

Zidane: „Cristiano egy igazi vezér, örülünk hogy újra játszhat”

A hozzászólásokat keresed? Új otthonuk a Fórum! Regisztrálj és vegyél részt Te is az aktualitások és mérkőzések kibeszélésében!

Irány a fórum!
Teljes menetrend